Opera Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
796 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Opera Touch mobil web tarayıcı, tek elle rahat gezinme deneyimi yaşatıyor.

Opera Touch, tek elle rahat kullanım sunan hızlı mobil web tarayıcı. Opera’nın hareket halinde webde gezinme deneyimini kolaylaştıran yeni modern internet tarayıcısı Opera Touch’ı Android telefonunuza indirip denemenizi tavsiye ederim. QR kod tarama, reklam engelleme, kripto para madenciliği koruması, sadece QR kodla PC entegrasyonu ve daha birçok özelliğe sahip hızlı, pratik bir web tarayıcıdan bahsediyorum.

En çok tercih edilen web tarayıcıları arasında olan Opera’nın ilk olarak Android telefon kullanıcılarına açtığı yeni mobil tarayıcısı Opera Touch, klasik web tarayıcılardan farklı bir deneyim sunuyor. Karşılama ekranında sadece son girdiğiniz siteler karşınıza çıkıyor. Alttaki Fast Action adı verilen hızlı eylem butonu tarayıcının can alıcı noktası. Bu butona dokunursanız QR kod tarama ve sesli arama seçenekleri çıkıyor. Basılı tutarsanız web adresini - ekranın üst noktasına ulaşmaya çalışmadan - hızlıca girmenizi sağlayan bir klavye simgesi ve son açtığınız siteyle birlikte açık sekmelerinize ulaşabileceğiniz bir klasör yığını gösteriliyor.

Opera Touch, My Flow, Ana sayfa ve Geçmiş sekmelerinden oluşuyor. Opera’yı bilgisayarınızda da kullanıyorsanız My Flow ile cihazlar arası senkronizasyonu sağlamış oluyorsunuz. Kendinize gönderdiğiniz linkler, fotoğraflar, videolar My Flow sekmesinde toplanıyor. Ana sayfanız, bilgisayardan da bakmaya devam edebileceğiniz siteler ve sık ziyaret ettiğiniz sitelerden oluşuyor. Geçmişte klasik tarih bazlı girdiğiniz siteler gösteriliyor. Tarama verilerini silmek için Ayarlar’a gitmeniz gerekiyor. Ayarlar demişken, reklam engelleme, kripto para madenciliği koruması, yeni sekme davranışı, dokunsal geri bildirim (hızlı eylem butonunda seçenekler arası geçişteki titreşim) ile oldukça sade bir Ayarlar menüsü oluşturulmuş.

Karanlık tema dışında herhangi bir eksiği olmayan Opera Touch’ı büyük ekranlı akıllı telefon kullanıcılarına özellikle tavsiye ediyorum.

Erkan Calp

Opera Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Tek elle rahat kullanım sunan hızlı web tarayıcı

Opera Touch, iPhone’un varsayılan web tarayıcısı Safari’den memnun olmayanlar için alternatif tarayıcılardan biri. Safari kadar hızlı çalışan ve tek elle rahat kullanım sunan internet tarayıcısı, yeni nesil iPhone’larla mükemmel çalışacak şekilde tasarlanmış. Güvenli ve hızlı gezinme, dahili reklam engelleyici, anlık arama, Flow ile cihazlar arası senkronizasyon gibi güzel özelliklere sahip bir internet tarayıcısı.

Opera tarayıcıdan çok daha gelişmiş özelliklere sahip olan Opera Touch, büyük ekranlı iPhone Plus ve Max modellerini kullanan kullanıcıları hedefliyor. Doğrudan siteye gitmenizi veya Google üzerinden arama sonuçlarına ulaşmanızı sağlayan Google arama çubuğu ve son açılan sekmelerin sıralandığı modern ve sade ana ekranla sizleri karşılıyor. Ekranın en altına yerleştirilmiş Hızlı Eylem butonu, doğrudan anlık aramalarınıza erişmenizi sağlarken; basılı tutup kaydırdığınızda son sekmelerinizi açıyor, mevcut sekmeyi yeniden yüklüyor, kapatıyor ve bilgisayarınıza (Flow’a) gönderiyor. Yeri gelmişken, My Flow, cihazlar arası senkronizasyonu sağlayan bir özellik ve QR kod sistemiyle çalışıyor. Kendinize gönderdiğiniz bağlantılar, fotoğraflar, videolar My Flow sekmesinde toplanıyor.

Hareket halindeyken rahat kullanım için tasarlanan bir web tarayıcı olan Opera Touch, sadece iPhone’larda çalışıyor.

Opera Touch Özellikleri:

  • Anında arama yapın veya bir web adresi girin.
  • En iyi ve son web sitelerine hızlı erişin.
  • Tek elle kolayca webde gezinin.
  • Bulduğunuz şeyleri Flow ile bilgisayarınıza gönderin.
  • Saniyeler içinde bilgisayarla mobil arasında bağlantıyı sağlayın.
  • Dahili reklam engelleyici ile webde daha hızlı gezinin.
  • Kaydırarak sekmelerinizi hızlıca yönetin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Opera GX Mobile APK

    Opera GX Mobile, oyuncular için mobil internet tarayıcısı. Opera GX Mobile APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Opera

    Opera Tarayıcı, popüler internet tarayıcısının Android sürümüdür.
  • Opera Browser Beta

    Android beta için Opera tarayıcıyı indirin, en yeni özellikleri kullanın.
  • Yandex Opera Mobile

    Opera Mobile uygulamasının Yandex tarafından Android cihazlar için yeniden düzenlediği web tarayıcısıdır.
  • Opera Mini

    Android cep telefonu kullanıcılarının en iyi internet deneyimini yaşamaları için geliştirilmiş olan Opera Mini web tarayıcısının en yeni sürümü.
  • Opera VPN

    Opera VPN, Android cihazlarınızda engellenen sitelere kolaylıkla girebileceğiniz bir VPN uygulamasıdır.
  • King of Opera

    King of Opera, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Opera Max

    SIM kartının internet kotasını bitirmekten korkanlar Opera Max sayesinde veri aktarımında tasarruf edebilecekler.