OPlayer Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

OPlayer Lite uygulaması ile Android cihazlarınızda video ve müziklerinizi ücretsiz olarak oynatabilirsiniz.

OPlayer Lite uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz medya oynatıcı uygulamalar arasında yer alıyor ve her ne kadar iOS versiyonunun ihtişamının yanında biraz sönük kalsa da kesinlikle kullanılabilir olduğuna inanıyorum. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın arayüzü biraz eski kalmaya başladı fakat bu uygulamanın işlevlerini daha kötü hale getirmediği için gözardı edilebilir bir durum.

Uygulamanın kendi dosya yöneticisi sayesinde cihazınızda bulunan tüm medya dosyalarını bulmak ve oynatmak oldukça kolay bir hale geliyor. Bazen mobil cihazlarımızda oynatmak istediğimiz videoların formatını dönüştürmek gerekiyor fakat Oplayer Lite kullandığınızda direkt olarak bilgisayarınızdan attığınız video dosyalarını oynatabilirsiniz.

Uygulama videoların yanında müzik dosyalarının oynatılmasını da sağlıyor fakat temel odağı video oynatmak olduğu için bu konuda sunduğu desteği yeterli bulmayacak takipçilerimiz de olacaktır.

Video denince akla gelen ikinci şey elbette altyazılardır ve OPlayer Lite'ın sahip olduğu altyazı desteği sayesinde bu konudaki tüm ihtiyaçlarınız gideriliyor. Zira pek çok farklı formattaki altyazıları oynatabilen uygulama ile yabancı dillerdeki film ve dizileri Android cihazınızda oynatırken herhangi bir sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Yeni ve farklı bir medya oynatıcısını Android cihazlarında denemek isteyenlerin göz atmaları gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

OPlayer Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,647 TOPLAM İNDİRME
24.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oPlayer Lite yardımıyla tüm video dosyalarınızı oynatabilirsiniz.

OPlayer Lite, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde her türden video formatını oynatmanıza olanak tanıyan başarılı bir video oynatma uygulamasıdır.

Aynı zamanda izlemek istediğiniz filmler için altyazı desteği sunan uygulama ile  ses dosyalarınızı da oynatabilirsiniz.

İçerisinde kendine ait bir internet tarayıcısı da bulunduran OPlayer Lite ile canlı yayın akışlarını da izleme şansına sahipsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicShop Lite

    PicShop Lite uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı çok daha güzel görünür hale getirebilirsiniz.
  • Plastic Surgery Simulator Lite

    Plastic Surgery Simulator Lite ile fotoğraflarınıza estetik operasyonları ve düzeltmeleri kolayca yapabilirsiniz.
  • Cameringo Lite

    Cameringo Lite uygulaması, Android için hazırlanmış ücretsiz ve pek çok özelliğe sahip kullanımı kolay bir kamera uygulaması.
  • PhotoScape Lite

    PhotoScape Lite, Android cihazlarınız üzerinde fotoğraflarınızı düzenlemek ve efekt eklemek için kullanabileceğiniz basit ama ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Video Lite APK

    Android tablet ve telefonlar için video oynatıcı uygulaması Video Lite APK ile kesintisiz deneyim.
  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • Spotify Lite

    Spotify Lite, Android telefon ve tabletler üzerinde müzik dinlemek için kullanılan bir uygulamadır.
  • Instagram Lite APK

    Instagram Lite APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir. Instagram Lite uygulaması, ufak boyutlu, hızlı ve tüm ağlarda çalışır.