OPSWAT Security Score

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

OPSWAT Security Score sisteminizi hızlıca tarayarak bilgisayarınızda yüklü yazılımlara göre güvenlik puanı veren ve sistem güvenliğini artırmanıza yönelik tavsiyelerde bulunan basit arayüzlü bir araçtır.

OPSWAT Security Score sisteminizi hızlıca tarayarak bilgisayarınızda yüklü yazılımlara göre güvenlik puanı veren ve sistem güvenliğini artırmanıza yönelik tavsiyelerde bulunan basit arayüzlü bir araçtır.

Programı başlattığınızda yaklaşık 10 saniye süren bir sistem taramasının ardından sisteminizin güvenlik notunu görüyorsunuz. Bilgisayarınızdaki yüklü yazılımlara göre belli kategorilerde tarama yapan OPSWAT Security Score, sistem güvenlik puanınızı artırmanıza yönelik tavsiyelerde bulunuyor. Örneğin; sisteminizde Bitlocker Sürücü Şifrelemesi kapalı ise “Sürücülerinizi şifrelemek, verilerinizi yetkisiz erişimlere karşı koruyacaktır. Şifrelemeyi açarak güvenlik puanınızı artırın” uyarısı çıkıyor ve bu tavsiyelere uyarak güvenlik önleminizi almış oluyorsunuz.  

Eğer sisteminizde güvenliğe önem veriyorsanız, güvenlik eksiklerinizi görmek istiyorsanız basit ama etkili bu aracı denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ESET Smart Security Premium 2022

    ESET Smart Security Premium 2022, Windows, macOS ve Android cihazlar için üst düzey koruma sağlayan güvenlik programıdır.
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Security Cloud 2021

    Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.
  • RegRun Security Suite Platinum

    RegRun Security Suite Platinum kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.
  • NETGATE Internet Security

    NETGATE Internet Security geniş kapsamlı bir bilgisayar güvenlik programıdır.
  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • K7 Ultimate Security

    K7 Ultimate Security ile bilgisayarınızı her türlü güvenlik tehdidine karşı koruyabilirsiniz