Orkid Özel Gün Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,598 TOPLAM İNDİRME

Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.

Orkid Özel Gün Takvimi adından da net bir şekilde anlaşılacağı üzere kızlara hitap eden bir uygulama. Sağlık konusunda rehber niteliği taşıyan ve kullanıcılara regl dönemlerini hesaplama şansı veren bu uygulama hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde sorunsuzca kullanılabiliyor.

Uygulamaya regl dönemlerinizi giriyorsunuz ve o da sizlere bir sonraki dönemin ne zamana denk geleceğini bildiriyor. Bu sayede daha planlı bir şekilde aylık regl bilgilerinizi takip edebiliyorsunuz. Uygulamanın asıl öne çıkan özelliği kullanıcılar arasında sosyal ağ kurması. Bu ağ aracılığıyla diğerlerine sorular sorabilir ve merak ettiğiniz konularda yardım alabilirsiniz. Elbette sorduğunuz tüm problemler sadece kızlar arasında konuşuluyor. Yani güvenlik konusunda herhangi bir kuşkunuz olmasın.

Kullanıcı dostu bir arayüzde sunulan fonksiyonlar problemsizce çalışıyor. Ürün katoloüu bölümünden Orkid’in sunduğu ürünlere göz atabilir ve ilginizi çekenleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Orkid Özel Gün Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,498 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ile özel günlerinizi daha detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Orkid Özel Gün Takvimi iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Adından da anlaşılacağı üzere bu uygulamanın hedef kitlesinde kadınlar bulunuyor. Bu uygulamayı kullanarak özel günlerinizi daha düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.

Uygulama şık görünen bir arayüzden oluşmakta ve sunulan özellikler ekranın altında dairesel bir mekanizmada sunuluyor. Parmağınızı bu mekanizma üzerine gezdirerek farklı menülere giriş yapabilirsiniz. Bu menüler arasında ana sayfa, kataloglar, regl takvimi ve sıkça sorulan sorular bulunmakta. Sıkça sorulan sorular kısmı özellikle bu konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacı olan kullanıcıları hedefliyor.

Ürünler kısmında ise farklı orkid ürünleri hakkında bilgiye erişim sağlayabiliyorsunuz. Dahası, bu ürünler için sunulan bilgileri farklı kişilerle paylaşma imkanına da sahipsiniz.

Regl takvimi kısmı ise bir sonraki özel gününüze ne kadar zaman kaldığını hesaplıyor. Kadınlar için son derece faydalı olacağını düşündüğüm bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adet Takvimi

    Adet Takvimi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca adet takviminizi oluşturabiliyorsunuz.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.
  • Semerkand Takvimi

    Semerkand Takvimi uygulamasıyla Android cihazlarınızdan namaz saatlerine kalan zamanı takip edebilirsiniz.
  • Regl Takvimi

    Regl döngülerinizi, regl tarihlerinizi ve en verimli yumurtlama ve hamilelik dönemlerinizi takip edebilirsiniz.
  • Lovegg

    Lovegg, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aşk takvimi olarak dikkat çekiyor.
  • Eventz

    Eventz, Android cihazlarınız için geliştirilmiş bir etkinlik uygulamasıdır. Gece hayatından uzak kalmak istemeyenlere güncel bir etkinlik takvimi sunar.
  • Ülker Maarif Takvimi

    Asırlık gelenek maarif takvimlerinin günümüze uyarlanmış versiyonuyla günlük birçok öneri ve bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Gün Gün Gebelik Takibi

    Gün Gün Gebelik Takibi uygulaması hamilelik döneminiz boyunca sizlere rehberlik ediyor.