ORTHERO DR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

ORTHERO DR, Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen ve diş hekimlerinin işini kolaylaştırabilecek detaylı bir diş tedavi uygulamasıdır.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen ORTHERO DR mobil uygulaması, diş hekimleri için geliştirilen ve vakaların tanımlanması, takibi gibi hizmetlerin sunulduğu hedef odaklı bir sağlık uygulamasıdır.

ORTHERO DR mobil uygulamasında diş hekimleri 3 boyutlu teknoloji desteği alma imkanına sahip oluyor. Diş hekimleri uygulama üzerinden yeni vakaları hızlı bir şekilde tanımlayabilirken mevcut vakaların da tedavi takibini kolayca yapabiliyor.

ORTHERO DR mobil uygulamasında yeni bir vakayı tanımlamak için öncelikle hastanın adı, soyadı ve doğum tarihini girmelisiniz. Daha sonra hastanın ağız içinden çekilen fotoğrafı gönderip tedavi planınızı belirtebilirsiniz.

Vakayı tanımladıktan sonra ise artık vakayı takip etmeye başlayabilirsiniz. Analize başlanması için silikon ölçüsü göndermeniz gerekli. Ölçünüz uygulamaya ulaştığında bilgilendirileceksiniz. 3 boyutlu analiz simülasyonu gelene kadar ise tedavi planlamasında değişiklik yapabilirsiniz. Analiz elinize ulaştığında ise raporu onaylayabilir ya da revizyon talep edebilirsiniz. 3 boyutlu analiz simülasyonu sayesinde hastalar da tedavi sonunda sahip olacağı dişleri önceden görebilir. Diş hekimleri için son derece kullanışlı bir uygulama olan ORTHERO DR, Google Play Store’dan ücretsiz olabilir indirilebilir.

Yağız Sarman

ORTHERO DR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

ORTHERO DR, iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen ve diş hekimlerine vaka tanımlama ve tedavi analizi hizmeti veren kullanışlı bir mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen ORTHERO DR mobil uygulaması, diş hekimleri için ortodonti tedavi ve analiz desteği veren son derece kullanışlı bir sağlık uygulamasıdır.

ORTHERO DR mobil uygulaması diş hekimleri için geliştirilmiş olup, hekimlerin vaka tanımlamaları yapmalarını ve mevcut vakalar için tedavi planlaması yapılmasını kolaylaştırıyor. Vakaların derli toplu ve sistemli bir şekilde tanımlanması ve takibi açısından oldukça beğeni toplayan uygulamada ilk etapta vaka tanımlaması yapılıyor.

Vaka tanımlama için öncelikle hastanın adı, soyadı ve doğum tarihiyle beraber hastanın profilden ve ağız içinden çekilmiş fotoğrafları çekilmeli. Son olarak ise silikon ölçüsü uygulamaya gönderilmeli. Tedavi takibi için 3 boyutlu analiz raporu hazırlanacak ancak bu analiz raporu silikon ölçüsü uygulamaya ulaştığında yapılabilir. Ölçüler uygulama ekibine ulaştığında ise bilgilendirileceksiniz. Bu süre zarfında tedavi planında değişiklik de yapabilirsiniz. Son etapta analiz raporunu inceleyip onaylayabilir yahut revizyon talep edebilirsiniz.

Ortodontist uzmanları ve mühendislik yöntemleriyle diş hekimleri için son derece kullanışlı bir mobil uygulama olan ORTHERO DR, AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vita-mind Dr. Sleep

    Vita-mind Dr. Sleep daha rahat uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Dr. Panda Town

    Dr. Panda Town (Dr. Panda Şehirde), 6 - 8 yaş arası çocuklar için uygun mobil oyun.
  • Dr. Driving APK

    Dr. Driving APK farklı şekillerde araba sürebilme ve park etme oyunudur. Zamana karşı yarışmayı ve rekorlar kırmayı sevenlere tavsiye edilir.
  • Dr. Computer

    Dr. Computer'da karşımıza çıkan sayılarla denklemler kurarak bizden istenen sayılara ulaşmaya çalışıyoruz.
  • Dr. Driving 2

    Dr. Driving 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Dr Jump

    Sonsuz koşu oyunlarına çizgi film havası katan Dr Jump eğlendirmeyi başarıyor.
  • Dr. Link

    Dr. Link, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla yarışabileğiniz bir bulmaca oyunudur.