Osmanlı Devri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
3,208 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı Devri mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Osmanlı Devri, Osmanlı Devleti'nin yükseliş hikayesini konu alan bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Osmanlı Devri'nde tarihi bir süreç içerisinde Osmanlı'nın gelişimine tanık oluyoruz. Bu gelişim süreci boyunca Osmanlı birliklerine komuta ettiğimiz oyunda Anadolu'nun hakimiyeti için savaşlara katılıyoruz ve sonrasında Avrupa'ya açılıyoruz.

Osmanlı Devri'ndeki maceramız Orta Asya'dan Anadolu'ya göçen bir beylik olarak başlıyor. İlk aşamada Anadolu'daki konumumuzu sağlamlaştırmak için diğer beyliklerle savaşıyoruz ve Anadolu'yu kendi topraklarımız haline getiriyoruz. Topraklarımızı genişlettikçe karşımıza farklı tehditler de çıkıyor. Önerk olarak; Haçlı askerleri ticaret kervanlarımıza saldırabiliyorlar ve bizi ekonomik kayba uğratabiliyorlar. Bu tehditlere karşı kendimizi savunabilmek için ise ordumuzu sürekli güçlü tutmamız gerekmekte.

Osmanlı Devri'nde yeni topraklar fethettikçe altın kazanmakta ve bu altını ordumuzu geliştirmek için kullanabilmekteyiz. Ayrıca savaşta aktifleştirmek üzere farklı özel güçleri de satın alabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Osmanlı Devri

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
564 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı Devri (Age of Ottoman), iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunu.

Osmanlı Devri, adından da tahmin edeceğiniz Osmanlı Devleti’nin yükseliş döneminde geçen bir strateji oyunu. Tarihle yakından ilgileniyorsanız oynarken iki kat keyif alacağınızı düşündüğüm yapımda Anadolu haritası üzerinden ilerliyor, boyluktan obalığa ve beyliğe kadar uzanan oldukça uzun, zorlu geçen bir dönemde üst üste savaşlara katılıyorsunuz.

Yüksek kalitede, detaylı tasarlanmış görsel çizgileriyle son derece kaliteli olduğunu gösteren gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Ottoman oyununda ilk olarak Anadolu’ya yayılmaya çalışıyorsunuz. Anadolu’da hakimiyeti zor da olsa kurmayı başardıktan sonra Avrupa’ya açılıyorsunuz. Gece gündüz savaşlara hazırlanmak, askerlerinizi eğitmek, bir yandan da obanızın güvenliğini sağlamak elbette kolay olmuyor.

Gerçek askerleri yöneterek sayısız savaşta çarpıştığınız oyunda savaştıkça ganimet kazanıyorsunuz. Ganimetler hem ordunuzun gücünü artırmanız, hem de savaş esnasında öne çıkmanız açısından önemli. Savaş demişken oyunda üç devirde 50’den fazla savaşa katılıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Osmanlı Savaşları

    Osmanlı Savaşları, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Osmanlı konulu ve eğlenceli bir online strateji oyunudur.
  • Zaptiye Osmanlı APK

    Zaptiye Osmanlı APK, yerli yapım tarihi mobil strateji savaş oyunu. 19. yy. İstanbul şehrinde suçla mücadele edeceksiniz.
  • The Great Ottomans

    Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS oyunu
  • Son Kale

    Osmanlı İmparatorluğu'nun şanlı tarihi üzerine kurulu harika bir strateji oyunu
  • Ottomania

    Ottomania ile Osmanlı ordularına komuta edebiliyoruz
  • Age of Cavemen

    Age of Cavemen, taş devri döneminde geçen strateji oyunu.
  • Osmanlı Tarihi

    Osmanlı Tarihi uygulaması Osmanlı İmparatorluğu hakkında geniş çaplı bir içerik arşivini sizlere sunuyor.
  • Osmanlı İmparatorluğu

    Osmanlı İmparatorluğu hakkında bilmek istediğiniz herşeyi bu Android uygulaması yoluyla öğrenebilirsiniz.