Overcooked

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,556 TOPLAM İNDİRME

Overcooked, Steam üzerinden edinebileceğiniz ve arkadaşlarınızla restoran mutfağı yönetebildiğiniz bir aşçılık oyunudur.

Overcooked, Steam üzerinden satın alabileceğiniz ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir aşçılık oyunudur.

Dört arkadaş bir araya gelip FPS ya da MOBA oyunlarından başka bir şey denemek istiyorsanız; o zaman Overcooked tam size göre bir yapım. İlk bakışta çok basit ve oynamaya değmez bir oyun gibi görünüyor olsa da ilk oyundan sonra tam bir eğlenceye dönüşen yapım, kesinlikle denenmesi gereken co-op’lardan bir tanesi.

Overcooked’daki amacımız bir restoranın mutfak bölümünde yapılan bütün işleri idare etmek. Bu işlerin içerisinde yemek yapma, bulaşık yıkama, servisleri hazır hale getirme gibi durumlar söz konusu. Her oyuncunun kendi aralarındaki anlaşmadan hareketle bir görev üstlenmesi gereken bu oyunda, ilk bölümler yeterince sakin ve kolay geçse de ilerleyen bölümler tam bir kaosa dönüşebiliyor.

Oynadıkça daha da eğlenceli hale gelen ve arkadaşlarınızla bir araya gelmek için mükemmel bir ortam oluşturan Overcooked, kesinlikle göz atılması gereken oyunların başında geliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overcooked! 2

    Overcooked! 2, yakın zaman önce piyasaya sürülen yemek yapma oyunu Overcooked'un devamı niteliğinde, kendine has eğlenceli bir oyundur.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.