Overload

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
293.41 MB DOSYA BOYUTU

Overload bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunudur

Overload, 90'lı yıllarda bilgisayarlarımıza konuk olan ve DOS ortamında oynanabilen klasik uzay savaşı oyunu Descent'in mirasçısı olarak tanımlanabilecek yeni bir oyun.

Efsane DOS oyunu Descent'i geliştiren ekibin elinden çıkmış olan Overload bize zamanında bu oyunda yaşadığımız eğlenceyi yeni nesil teknoloji ile sunmayı hedefliyor. 3 boyutun bütün nimetlerini tam anlamıyla kullanan Overload oyunculara hareket özgürlüğü verirken yer çekiminin olmadığı ortamlarda savaş gemileri kullanmanın eğlencesini yaşamamızı mümkün kılıyor.

Overload'da oyuncular savaş gemilerini seçtikten sonra kendilerine verilen görevleri tamamlamaya çalışıyorlar. Bu görevlerdeki temel amacımız ise reaktörün yerini tespit etmek ve onu yok etmek. Bu işi gerçekleştirmek amacıyla düşman gemileriyle çarpışarak yolumuzda ilerliyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz. Savaştığımız düşmanların parçalanma ve patlama efektlerine de büyük özen gösterilmiş. Bu sayede bir düşman yok ettiğinizde savaşmanın keyfini çıkardığınızı hissediyorsunuz ve  tatmin olabiliyorsunuz.

Overload'un graifklerinde de hassas bir şekilde çalışılmış. Işık efektleri, modellemeler, patlama efektleri ve akıcı görüntü sizi oyuna çekecektir.

Overload'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 2 yüklü Windows XP işletim sistemi

- SSE2 tabanlı işlemci

- 4 GB RAM

- Shader Model 2.0 desteğine sahip ekran kartı

- DirectX 9.0

- 700 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Overload

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

Overload: Online Car Battle, Mad Max, Carmageddon tarzı oynanış sunan online araba yarışı oyunu.

Overload: Online Car Battle, kuralların geçerli olmadığı arenada çarpıştığınız sıradışı yarış oyunu. Mad Max, Carmageddon tarzı oynanış sunan online yarış oyunlarını seviyorsanız Android telefonunuza indirip oynamalısınız. Ücretsiz ve de boyut olarak 1GB altında.

Sadece online oynama seçeneğinin olduğu araba yarışı oyunu Overload’da diğer araçlarla arenada kapışmanızın bir amacı var. WOA adında dünyanın en iyi suikastçilerinin üye olduğu gizli bir gruba girmek için ölümcül bir teste tabi tutuluyorsunuz. Son derece tehlikeli testleri geçebilen herkesin katılabildiği grupta yer alabilmek için canınızı ortaya koyuyorsunuz. Herkesin ölümüne yarıştığı bir yerdesiniz.

Spor araba, polis aracı, canavar kamyon, minibüs ve daha nice silahlarla (güdümlü füze, napalm bombası, mayın, havan gibi yıkıcı silahlar) donatılmış özel yapım araçlarla yarıştığınız oyunda ölüm karşılaşmalarından bayrak ele geçirmeye çeşitli modlar yer alıyor. Hangi modda oynarsanız oynayın en iyi olmak zorundasınız.

Erkan Calp

Overload

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
251 MB DOSYA BOYUTU

Overload: Online Car Battle, silahlı arabalarla online yarışlara katıldığınız bir mobil oyun.

Overload: Online Car Battle, klasik araba yarışı oyunlarından sıkılanlara tavsiye edebileceğim online araba savaşı oyunu. Kuralların olmadığı, herkesin yaşamanı ortaya koyarak yarıştığı bir arenada olduğunuzu hayal edin. Yıkıcı silahlarla donatılmış özel araçlarla kafa kafa geliyorsunuz. iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi online yarış oyunlarından biri.

Sadece online oynanabilen bu yarış oyununda kural yok. Ölmek ya da öldürmek… Seçim sizin. Altınızda güdümlü füzeler fırlatabilen, mayın bırakabilen, napalm bombası patlatabilen özel, modifiye edilmiş güçlü araçlar var. Herkes tek bir amaç için yarışıyor: WOA adında dünyanın dengesini alt üst eden, üyelerine başarılı her görev için milyon dolarlar ödeyen gizli bir suikast grubuna girebilmek. Bu gruba girmek elbette kolay değil. Türlü testleri aşmamız gerekiyor. Bu testin adı da Overload. Hayatınız pahasına kazanmanız gereken bir yarışa hazırlıklı olun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overload Monitor 3.1

    Bilgisayar veya sunucularınızda neler yapıldığını işlemci kullanımınızı programlarınızın lisans denetimlerini ve daha bir çok şeyi yapabileceğiniz bu küçük ama etkili program ile artık kontrol tamamen sizin elinizde olacak...
  • Cars with Guns: It's About Time

    Cars with Guns: It's About Time araçlarınızla savaşabildiğiniz bir yarış oyunu
  • Descenders

    Descenders ile gerçekçi bisiklet yarışlarına katılmaya hazır olun.
  • Nightwolf: Survive the Megadome

    Nightwolf: Survive the Megadome araçlarınızı kullanarak savaştığınız bir oyun
  • Wheel Riders Online

    Wheel Riders Online kendi aracınızı inşa ederek savaştırdığınız bir ücretsiz online yarış oyunu
  • Bombastic Cars

    Bombastic Cars araçlarınızla savaşabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Coffin Dodgers

    Coffin Dodgers aksiyon ve yarışı birleştiren bir yarış oyunudur
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, Windows 10 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir polis yarış oyunu.