Pacman

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,094 TOPLAM İNDİRME
0.15 MB DOSYA BOYUTU

80'lere geri dönmek ve atari oyunlarının en popülerlerinden olan Pacman'i bir kez daha oynamak ister misiniz? Firefox kullanıcıları için geliştirilen eklentiyle Pacman bir tık uzağınızda olacak.

Pacman'in retro havasını bozmayan bir klonu olan Pacman eklentisi Firefox tarayıcınıza koyduğu bir butonla oyunu bir tık uzağınıza taşıyor. Grafik ve ses efektleri orjinaline sadık kalınarak hazırlanan oyunda farklı hız seçenekleri de bulunuyor. Yön tuşlarıyla oynanan oyunda yüksek skor listesine girmek için ter dökebilirsiniz.

Önemli! Eklentiyi kurup tarayıcınızı baştan başlattıktan sonra oyuna "Araçlar" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

Pacman

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,675 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyununun HTML5 destekli web tarayıcıları için hazırlanmış özel versiyonu.

Pac-Man'in 30. yaş gününde Google Doodle olarak yayınlanan oyunun, indirilebilir versiyonudur. Github sitesinden indirilebilir zip versiyonu ile tarayınız üzerinden oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. HTML 5 destekli olarak tüm modern web tarayıcılarınızda oyunu oynayabilirsiniz. Firefox, Chrome, Safari ve IE9+ web tarayıcılarını destekler.

Pac-man aslında ağzını kocaman açabilen ve tek gözü olan sarı bir diskten ibaret. Sarı diski labirent tarzında hazırlanmış tek boyutlu haritalarda yön tuşları ile hareket ettiriyoruz. Yolumuzun üzerindeki diskleri toplayarak, peşimizde dolaşarak bizi yemeye çalışan hayaletlerden kaçarak bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyoruz. Ayrıca harita üzerindeki büyük diskleri toplayarak peşimizde dolaşan hayaletleri mavi renge dönüştürerek bu sefer biz onların peşine düşüyoruz ve yem olarak kullanabiliyoruz. Harita üzerinde beliren meyveleri de toplayarak bonus puanlar kazanabiliyoruz.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disable HTML5 Autoplay

    Disable HTML5 Autoplay, Google Chrome ve Opera internet tarayıcıları için geliştirilmiş bir eklentidir
  • HTML5 Slideshow Maker

    Web siteniz için kolaylıkla HTML5 formatında slayt şovlar hazırlayabilmek HTML5 Slideshow Maker programı ile çok kolay hale geliyor.
  • Easy HTML5 Video

    Easy HTML5 Video programı sayesinde tek satır kod yazmadan HTML5 videolar yaratabiliyorsunuz.
  • Paca Pong

    Paca Pong sayesinde Pong, Pacman ve Space Invaders'ı aynı anda dostlarınıza karşı oynayabilirsiniz.
  • Shockwave Player

    İnternet sitelerindeki 3 boyutlu görsel öğeleri ve oyunları çalıştırmanız için gerekli olan eklenti sayesinde Adobe Shockwave Player gerektiren tüm sayfaları ve bölümleri görüntüleyebileceksiniz.
  • Flash Video Downloader

    Firefox tarayıcınıza kurulan Flash Video Downloader eklentisiyle FLV, MP4 tabanlı tüm videoları ve flash tabanlı oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • FlowPlayer

    FlowPlayer websiteleri üzerinde kullanabileceğiniz HTML5 tabanlı bir video oynatıcıdır.
  • Adobe Flash Player

    Adobe Flash Player programı, Windows bilgisayarlar için flash oyunları oynamak gibi flash içerikleri görüntülemek için bir tarayıcı eklentisidir.