Paint for Whatsapp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
594 TOPLAM İNDİRME

Paint for Whatsapp ile Whatsapp üzerinden paylaştığınız fotoğraflara çizimlerinizi ekleyebilirsiniz

Paint for Whatsapp, popüler Whatsapp anlık mesajlaşma servisinin fotoğraf paylaşımı özelliğini oldukça ilginç bir şekilde geliştiren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Uygulamanın temel amacı Whatsapp üzerinde paylaştığınız fotoğraflara çizimler eklemenizi sağlamaktır. Bu yöntemle resim yapma yoluyla Whatsapp mesajlarınızı çok daha eğlenceli bir hale getirebilmektesiniz. Uygulama ile fotoğrafların üzerine seçeceğiniz renklerde çizimler, el yazıları ve işaretler ekleyebiliyorsunuz.

Paint for Whatsapp ile kolay bir şekilde fotoğraflara çizimler eklenebilmektedir Sade ve basit bir çizim aracı olan uygulama anında resim fotoğraflar üzerine resim yapmanıza izin veriyor. Bunun yanında oldukça pratik olan renk seçme aracı ve kolay anlaşılabilir yapısı uygulamanın herkes tarafından rahatça kullanılabilmesini sağlıyor.

Paint for Whatsapp ile resim yaparken fırça büyüklüğünü değiştirebilir, ihtiyacınıza göre çizim yapabilirsiniz. Dilerseniz hassas çizimler için daha ince bir fırça, büyük çaplı boyamalar için daha kalın bir fırça kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paint for Friends

    Paint for Friends arkadaşınıza anlatmak istediğiniz kelimeleri resme döktüğünüz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Lock for Whatsapp

    Lock for Whatsapp, Android telefonunuzdaki Whatsapp uygulamasını şifreleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Cleaner for WhatsApp

    Cleaner for WhatsApp, WhatsApp'ta paylaşılan dosyaları boyutlarıyla birlikte gösteren veri temizleme ve yedekleme uygulaması.
  • WhatStatus for WhatsApp

    WhatStatus for WhatsApp, WhatsApp listenizdeki kişilerin yapacakları her şeyi size raporlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • WhatsWeb For Whatscan

    WhatsWeb For Whatscan İndir: WhatsApp çalma, WhatsApp hesabı ele geçirme için Android telefonda kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Chat Helper for WhatsApp

    Chat Helper for WhatsApp, WhatsApp'ta okumadığınız mesajlarınıza kolayca erişim sağlamanız için geliştirilen basit ve ücretsiz bir widget uygulaması.
  • Install Whatsapp on Tablet

    Install Whatsapp on Tablet, adından da gayet net bir şekilde anlayacağınız üzere tabletleriniz ile popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı kullanmanızı sağlayan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • WhatsApp için Sahte Konuşma

    Sahte WhatsApp konuşmaları oluşturarak arkadaşlarınızla eğlenebilir ya da caps hazırlayabilirsiniz.