Pancake Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Pancake Panic, zaman öldürmek için birebir Windows 8.1 oyunları arasında ve de ufak boyutlu, ücretsiz.

Pancake Panic, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarda tam ekran oynayabildiğimiz beceri türünde ufak boyutlu ve de hem görsel açıdan hem de oynanış olarak tatmin ediyor. Unity oyun motoru ile geliştirilen basit, eğlenceli ve bağımlılık yaratan oynanış sunan bu oyunu kesinlikle indirip denemelisiniz.

Ne menülerde ne de oynanış esnasında reklam göstermeyen nadir oyunlardan biri olan Pancake Panic oyununda insan olduğu ilk bakışta zor anlaşılan bir aşçıyı kontrol ediyoruz. Görevimiz tepeden üzerimize atılan pankekleri yakalayıp muntazam bir şekilde sunum tepsisine almak. Ancak bu iş kolay değil. Son derece dikkatli ve hızlı olmamız gerekiyor. Farklı noktalardan gelen pankekleri önceden görüp aşçımızı o yöne getirmemiz ve pankeki tepsinin ortasına dizmemiz gerekiyor. Pankekleri yeterince düzgün dizmezseniz diğer bir deyişle pankek yığınları her an devrilecek gibi durursa süreniz olmasına rağmen oyunun sonuna gelmişsiniz demektir.

Sadece sağ ve sol yaparak aşçıyı yönlendirmemize izin veren oyunda puan kazanmak ise son derece zor diyebilirim. Pankek yığınlarını farklı renkteki çileklerle birleştirip puan kazanıyoruz. Ancak pankekler de çilekler gibi tepside sekiyor ve toplamak için aşçımızla iyi ter tutmamız gerekiyor. Tabii ki pankek yığınlarını yok eden çilekler pankeklere oranla çok daha az sayıda düşüyor.

Bir yandan pankekleri yakalamaya diğer yandan da çilekleri tutmaya çalıştığımız oyunda süre sınırı da bulunuyor. Verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayıda pankek yakalamaya çalışıyoruz. Ara sıra tepemize düşen saatler bize ek süre kazandırsa da bunlar da çok nadir ve olmadık zamanda atılıyor.

Fazla kafa yormadan eğlendirecek bir Windows 8.1 oyunu arıyorsanız Pancake Panic’i indirip denemenizi tavsiye ederim. Eğlence arıyorsanız kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Erkan Calp

Pancake Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Pancake Panic, hızlı, eğlenceli ve bağımlılık yapan oynanış sunan Android oyunları arasında ve ücretsiz.

Pancake Panic, hız ve odaklanma gerektiren beceri oyunları arasında ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulması ile denemenizi tavsiye ettiğim bir yapım. Hızlı düşünme ve hareket etme gerektiren bu beceri oyununda tek işimiz havadan gelen pankekleri yakalamak ve olabildiğince fazla sayıda pankeki eritmek.

Hızlı, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oynanış sunan Pancake Panic oyununda gökten yağan pankekleri yere düşürmemeye çalışıyoruz; başka bir görevimiz de yok. Ancak oldukça basit görünen oyun puan kazanmaya başladıkça zorlaşıyor ve ilk görüşte Android cihazımızdan kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettiğimiz oyun tabiri yerinde ise sarmaya başlıyoruz. Oynanışın ve kontrollerin nasıl olduğunu öğrenmeden bizi doğrudan pankekleri tutmaya iten oyunda başarılı olmanın diğer bir deyişle yüksek puan almanın anahtarı mükemmel denge. Yukarıdan gelen pankekleri tepsinin tam ortasına getirmek için aşçıyı doğru zamanda yönlendirmemiz gerekiyor. Pankek yığınlarının muntazam olmaması durumunda oyun en fazla bir dakika sürüyor.

Sadece sağ ve sol yaparak oynadığımız oyunda puan kazanma sistemi oldukça ilginç. İlk oynayışınızda puan kazanmak için yukarıdan gelen pankekleri tutmanın yeterli olduğunu düşüneceksiniz. Ancak puan kazanmak için pankek yığınlarını çilekle birleştirmeniz gerekiyor. Her an devrilmeye müsait pankek yığınını ortadan kaldıran çilekler pankeklerle birlikte düşüyor ve onlar da pankekler gibi sabit şekilde inmiyorlar. Tüm bu zorlukların yanında bir de süreyi düşünmeniz gerekiyor. Neyse ki yukarıdan düşenler arasında saat te var. Her ne kadar arada sırada gelse de + süre kazandırıyor.

Bir yandan pankekleri servis tabağına denk getirmeye çalışırken diğer yandan çilekleri toplayarak pankek yığınlarını eritmeye çalışacağınız ve de tüm bunları süreye karşı yapacağınız Pancake Panic oyununu çocukların da oynayabileceği geliştirici tarafından belirtilmiş. Ama bence o kadar basit değil.

Erkan Calp

Pancake Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Pancake Panic, Windows Phone platformundaki ücretsiz yeni oyunlar arasında ve de son derece eğlenceli.

Pancake Panic, ilk görüşte basit dedirten ancak oynadıkça zorluğunu hissettiren beceri oyunları arasında ve ilginç olarak Windows Phone platformunda da indirilebiliyor ve tamamen ücretsiz.
Ufak boyutlu olmasıyla Windows Phone 8.1 cihazımızda fazla yer kaplamayan beceri oyunu hız ve odaklanma gerektiren oynadıkça eğlenceli olduğunu fark edeceğiniz bir yapım. Mobil platformda adı sanı duyulmamış bir geliştirici tarafından sunulmasına rağmen oyun hem görsel hem de oynanış olarak başarılı.

Şaşkın bir aşçıyı kontrol ettiğimiz oyunda görevimiz tepeden yağan pankekleri sunum tepsisine düzgün şekilde yerleştirmek. Farklı noktalardan gelen pankekleri yakalamak için tek yapmamız gereken aşçımızı sağa ve sola yönlendirmek. Bunun dışında herhangi bir kontrol olmamasına rağmen oyun son derece zor. İlk bölümlerde pankekler yavaş yavaş düşerken, puan kazanmaya başladıkça gökten pankek yağıyormuş gibi hissetmeye başlıyoruz. Pankek sayısının yanında süre de oyunu oldukça zorlaştırıyor. Bir yandan pankekleri muntazam şekilde dizmeye çalışırken diğer yandan süreyi kontrol etmek durumundayız ve de verilen süre oldukça az.

Alıştırma bölümü ile karşılaşmadığımız ender beceri oyunlarından biri olan Pancake Panic oyununda puan kazanmak oldukça zor. Başımıza doğru hızla inen pankekleri yakalamak puan kazanmak için tek başına yeterli değil. Aynı zamanda arada sırada inen farklı renkte çilekleri de toplamamız ve çilek simgesine dokunarak pankek yığınını eritmemiz gerekiyor. Tek seferde ne kadar çok pankek yığını eritirsek o kadar fazla puan kazanıyoruz.

Pancake Panic, hiçbir ücret ödemeden, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan boş zamanlarınızda eğlenerek oynayacağınızı düşündüğüm Windows Phone oyunları arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Panic! Source

    Zombie Panic! Source en başarılı Half Life 2 modlarından biridir
  • Party Panic

    Party Panic, Windows bilgisayarlarda 30’dan fazla mini oyunu oynamanıza imkan verecek.
  • Pepper Panic Saga

    Pepper Panic Saga oldukça eğlenceli bir renk eşleştirme oyunudur
  • The Panic Room

    The Panic Room ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Panic Button

    Panic Button, Firefox üzerinde açık olan sayfalarınızı anlık olarak gizlemek için kullanabileceğiniz bir eklentidir.
  • Don't Panic

    Bilgisayarınızı kapatmak istediğiniz bir anda kısayol tuşları atayıp açık olan tüm pencereleri kapatmanıza yada küçültmenize olanak tanıyan bir programdır.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.