Pandora Radio

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Pandora hesabınızı mobil cihazınızdan takip edebileceğiniz bu uygulama ile sınırsız müzik dinleme keyfi yaşayabilirsiniz.

Yeni müzik çalışmaları keşfetmek istiyorsanız ancak istediğiniz sonuçları elde edebileceğiniz bir uygulama bulamadıysanız senelerdir kaliteli bir hizmet veren Pandora'nın mobil uygulamasına, Pandora Radio isimli bu uygulamaya göz atmanızda yarar var. İstediğiniz şarkıcının, şarkının veya müzik türünün ismini arama motoruna girmeniz durumunda çıkacak olan sonuçlar size liste halinde öneriler sunuyor. Size zel oynatma listeleri ile bu sıralı seçeneklerin her birini ardı arkasına dinleyebiliyorsunuz.

1960'lı yıllardan beri engin bir müzik arşivini kendi veritabanında bulunduran Pandora Radio ile 100'e kadar kişisel oynatma listesi oluşturmanız mümkün. Uygulamayı kullanmak için bir Pandora hesabı açmanız gerekiyor ve bu işlem sonrası Pandora Radio sizin için ücretsiz olan bir hizmet.

Pandora hesabınız yoksa, uygulama içerisinden bir hesap oluşturmanız mümkün. Hesabınız varsa, masaüstü kullandığınız web hizmetininde oluşturduğunuz oynatma listelerine direkt erişiminiz oluyor. Sizin için çıkan arama sonuçları ve tavsiyelere sıfırdan başlamak zorunda kalmamanız da ciddi bir avantaj. Pandora hesabınız varsa ve hizmeti kullanıyorsanız Android cihazınızda bu uygulamayı mutlaka bulundurmanızı öneriyorum.

Eğer reklamsız bir kullanımı tercih ediyorsanız aylık bir hizmet bedeli karşılığında Pandora One üyesi olup oynatma listelerini reklamsız bir şekilde dinleyebiliyorsunuz. Bunun haricinde ise uygulamayı kullanmak tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

Pandora Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
68.6 MB DOSYA BOYUTU

Pandora hesabınızı mobil cihazınızdan takip edebileceğiniz bu uygulama ile sınırsız müzik dinleme keyfi yaşayabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek yeni müzik bulma çabalarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa Pandora Radio isimli bu iOS uygulaması işinizi kolaylaştıracak bir seçenek olarak göz atmanıza değecek özellikler sunuyor. Dilediğiniz şarkıcının, şarkının veya müzik türünün ismini arama motoruna girmenizle birlikte sonuçlar size liste halinde ulaştırılıyor. Size özel oynatma listeleri ile seçeneklerinin her birini sırasıyla dinlemeniz de mümkün.

1960'lı yıllardan bile müzik örneklerinizi mümkün kılan Pandora Radio ile 100'e kadar kişisel oynatma listeleri oluşturup bu müzikleri dilediğiniz zaman dinleyebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanmak için bir hesap açmanız gerekiyor ama bununla birlikte hizmetten tamamen ücretsiz faydalanmanız mümkün.

Pandora hesabınız varsa işiniz kolay, çünkü o aktif hesabınızı bu uygulamaya aktarabiliyorsunuz. Bilgisayarda kullandığınız hesabın tüm verileri mobil cihazınıza aktarılacağı için müzik keşfetme işine sıfırdan başlamak zorunda kalmayacaksınız. iPhone veya iPad ile oluşturduğunuz listeleri masaüstü Pandora hizmetinden de takip edebiliyorsunuz.

Eğer reklamsız bir müzik keyfinin peşindeyseniz Pandora One üyesi olup sadece müzik dinlemeniz de mümkün. Pandora One üyeliği için yapmanız gereken şey aylık hizmet bedelini düzenli olarak ödemek, ancak ücretsiz olarak da bu uygulamayı tam performans kullanabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Capital Radio Türkiye

    Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.