Paper Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
535 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Paper Toss 2, çöp kağıtları çöp sepetine atmayı konu alan popüler mobil oyunun ikinci sürümü.

Paper Toss 2, çöp kağıtları çöp sepetine atmayı konu alan popüler Android oyunun ikinci sürümü.

İlki 2009 yılında indirilebilir kılınan ve Android kullanıcılarının yüz milyondan fazla indirdiği ilk oyunun ardından ikinci oyun da Google Play üzerinde yoğun ilgi görüyor. Temelde oldukça basit ve bir o kadar da eğlenceli bir konuyu işleyen oyunda amaç net. Çöpe atılması gereken ve top şekline getirilmiş kağıtları çöp sepetine atmak gerekiyor. Ancak birçok farklı ortamda gerçekleşen oyunda kimi zaman çalışanlar kimi zaman da rüzgar bunu zorlaştırıyor.

Paper Toss 2'de hareketli hedefler de bulunuyor. Bu durum oyunu eğlenceli kıldığı kadar zorlaştırıyor da. Grafikleri ve oyun içi ögeleri iyileştirilen oyunun bir milyondan fazla kez indirildiğini hatırlatma fayda var.

Paper Toss oyununun öne çıkan özellikleri:

  • Hareketli hedef sayesinde zorluk seviyesi arttırılmış.
  • Çöpe atmak için yeni nesneler eklendi.
  • Oyun içi nesneler çeşitlendirildi.
  • Grafikler iyileştirildi.
Onur Şendere

Paper Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
515 TOPLAM İNDİRME

Paper Toss, zaman öldürmek veya geçirmek için oynanan eğlence oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran oldukça keyifli bir iOS oyunudur.

Paper Toss, iş yerlerinde veya okullarda sıkıldığımız zamanlarda kağıtları buruşturarak çöp kovasına atmaya çalışmak neredeyse hepimizin yaptığı aktivitelerden biridir. Bunu oyuna dönüştürerek elenceli bir iOS uygulaması hazırlayan geliştiricler ortaya oldukça eğlenceli bir oyun çıkarmış. Zaman öldürmek için oynadığımız oyunlara gayet iyi bir alternatif olacak olan Paper Toss ile sıkıldığınızda veya yapacak bişey bulmadığınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunu içerisinde, ofis, havaalanı, dinlenme odası ve bar gibi farklı oynayabileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Ayrıca oynarken işinizi zorlaştıran bir fan bulunuyor. Atacağınız kağıtların yönünü değiştirilen fana dikkat ederek, kağıtları çöp kutusuna atabilirsiniz. Siz başarılı oldukça fanın hava üflediği yön değişecektir. Etkileyici 3 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda, gerçekçi çevre faktörleri kullanılmış. Bu nedenle oyunun oynanışı daha eğlenceli hale gelmiş. Oynarken kendinizi çalıştığınız ofiste gibi hissedebiliyorsunuz.

Ne kadar çok puan kazanırsanız, kendinizi listenin üst sıralarında görme şansınız o kadar artacaktır. Fakat bunu yapabilmek için atışlarınızı doğru ve düzgün bir şekilde yapmanız gerekiyor.

Özellikler:

  • Muhteşem grafikler
  • Gerçekçi ses efektleri
  • Bağımlılık yapan oyun yapısı
  • Animasyonlar
  • Farklı zorluk seviyelerindeki 7 adet bölüm
  • Liserlik sıralaması

Boş vakitlerini değerlendirmenin en eğlenceli yollarından biri olan Paper Toss uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek ister ofisinizde isterseniz okulda istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Paper Toss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Paper Toss, kağıtla çöp kutusuna isabetli atışlar yapmanız gereken bir beceri oyunu.

Paper Toss, Windows Phone telefonunuzda vakit öldürmek adına oynayabileceğiniz en güzel oyunlardan biri diyebilirim. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda kimi zaman ofisinizde kimi zaman da dışarıda banklarda çöp kutusuna kağıt atarak zaman öldürüyorsunuz.

Boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz beceri gerektiren bir oyun arıyorsanız Paper Toss’a bakmanızı öneririm. Kaliteli görseller sunmadığından oldukça ufak boyutlu olan ve satın alım sunmadığından hiç ücret ödemeden oynayabileceğiniz bu oyunda amacınız buruşturup top haline getirdiğiniz kağıdı çöp kutusuyla buluşturmak.

Atışlarınızı yapmak için tek yapmanız gereken parmağınızı kağıt üzerinde iken çöp kutusuna doğru kaydırmak. Bunu ne kadar seri yaparsanız o kadar yüksek puanınız oluyor. Bu noktada oyunun zorluğuyla ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Kontrol sistemi çok basit olmasına rağmen isabetli atışlara imza atmak aynı basitlikte değil. Atışınızı yaparken mesafenin yanında rüzgar yönü ve şiddetini de hesaba katmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Toss 2.0

    Paper Toss 2.0 geliştirilmiş özellikleriyle oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Buddy Toss APK

    Buddy Toss APK, karakteri havaya atıp fırlattığınız beceriye dayalı süper eğlenceli Android oyunu.
  • Candy Toss

    Candy Toss, Android platformu üzerinde şeker oyunlarını seven kişiler için tasarlanmış basit ama oldukça eğlenceli güzel bir uygulama.
  • Newspaper Toss

    Newspaper Toss'ta dinamit yerleştirdiği gazeteleri evlere fırlatan karaktere yardım ediyoruz.
  • Amusing Toss

    Amusing Toss, sepete çöp atma olarak da bilinen oyun türünün farklı bir sürümü.
  • Paper Train: Rush

    Paper Train: Rush, herkes tarafından keyifle oynanabilecek eğlenceli bir oyun.
  • Paper Wings

    Paper Wings, Türk yapımı harika görsellere sahip eğlence dozu yüksek arcade oyunu.