Paper Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Paper Wings, Türk yapımı harika görsellere sahip eğlence dozu yüksek arcade oyunu.

Paper Wings, Android platformunda Türk yapımı arcade oyunu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Minimalist, göze hoş gelen kaliteli görseller sunan yapımda origami kuşu hayatta tutmaya çalışıyoruz.

Kağıttan yapılmış kuşun hayatta kalması tamamen bize bağlı. Onu hayatta tutan şey ise sarı toplar. Hızla düşen sarı topların tümünü toplayarak kuşun yaşam süresini uzatıyoruz. Ekranın sağ ve sol yanına dokunarak uçuşunu sağladığımız kuşu havada tehlikeler de bekliyor. Bu noktada oyunun gittikçe zorlaşan bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle ilk başladığınızda karşılaştığınız oynanışla puan toplamaya başlamanızla beraber sizi karşılayan oynanış çok farklı.

Yenilikçi kontrol sistemiyle telefonda her yerde rahat oynanış sunan Paper Wings’de sonsuz oynanış hakim ancak günlük görevler, meydan okumalara katılabiliyoruz. İleride farklı modların geleceği ve çoklu oyuncu modunun ekleneceği geliştiricinin notları arasında.

Erkan Calp

Paper Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Kuşların düşmesine izin vermeyin!

Paper Wings, kağıttan kuşları hayatta tutmaya çalıştığınız bir arcade oyun. Hızlı tempolu oynanış sunan uçma oyununda ister tek başınıza ister diğer oyunculara karşı mücadele edebiliyorsunuz. 5 farklı oyun modu sunan Türk yapımı arcade oyunu, animasyonların göze çarptığı etkileyici minimalist görseller sunuyor. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

App Store’da Türk yapımı oyunlar arasında öne çıkan isimlerden biri Paper Wings. Oyunda origami kuşların yerine geçiyorsunuz. Kısıtlı bir alanda, sağa sola uçuyorsunuz. Kanatlarınızı sürekli çırptığınızdan çabucak yoruluyor, havadaki sarı topları alarak enerjinizi tazeliyor ve uçmaya devam ediyorsunuz. Havadan düşen bazı objeler sonunuzu getiriyor. Bu yüzden uçacağınız yönü çok iyi ayarlamanız gerek. Bu heyecanı bölüm odaklı modda tek başınıza yaşayabileceğiniz gibi çok oyunculu (multiplayer) modda diğer oyuncularla yaşayabilirsiniz.

Paper Wings Özellikleri:

  • Sezgisel, benzersiz ve basit uçma mekaniği
  • Harika ve minimalist origami görseller
  • 5 farklı oyun modu
  • 30’dan fazla kuş türü
  • Görevler, challenge’lar ve başarımlar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin Hawk: Wings of Fury

    Spin Hawk: Wings of Fury, klasik sonsoz koşu oyunlarına değişik bir fizik tabanı ekleyerek yönettiğiniz karakterin sürekli daireler çizerek ilerlediği Flappy Bird benzeri bir beceri oyunudur.
  • Paper Toss 2.0

    Paper Toss 2.0 geliştirilmiş özellikleriyle oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Paper Train: Rush

    Paper Train: Rush, herkes tarafından keyifle oynanabilecek eğlenceli bir oyun.
  • Paper Toss

    Paper Toss 2, çöp kağıtları çöp sepetine atmayı konu alan popüler mobil oyunun ikinci sürümü.
  • Paper Monsters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Paper Plane Planet

    Engelleri aşarak uzun mesafelere ulaşmaya çalışıyorsunuz
  • Pacific Wings

    Pacific Wings retro tarzda bir uçak oyunudur