Papyrus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
666 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Papyrus, doğal el yazısıyla not alma uygulamasıdır.

Papyrus, doğal el yazısıyla not alma uygulamasıdır.

Bu uygulamada sadece kağıt kullanıyormuşçasına modern teknolojinin avantajlarından yararlanarak Android telefon ve tabletinizde notlar alırsınız.

Papyrus uygulamasının başlıca özelliği aktif kalem kullanma niteliğine sahip tüm Android cihazlarda el yazınız ile not alabilmenizdir. Android cihazınız aktif kalem kullanımını desteklemiyorsa pasif stillerle parmağınızı kullanarak da not alabilirsiniz. Kalem vuruşları tekrarlanabilir ve geri alınabilir. Bu vuruşları hareket ettirebilir, seçebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz. Yazdığınız notları seçerek bunların rengini ve yoğunluğunu ayarlamanız mümkündür. Notlar arasında yazdıklarınızı seçin, kopyalayın ve yapıştırın. Ayrıca çoklu kağıt tipleri ve boyutları da kullanabilirsiniz. İki parmağınızı kullanarak kağıtları sıkıştırıp odaklamanıza olanak tanıyan bu not alma uygulaması, kullanımının son derece kolay olmasıyla size kağıdı aratmayacak. Aldığınız notları not defterleri oluşturarak yönetebilirsiniz. Nota uzunca basılı tutun ve bu notu seçtiğiniz not defterine sürükleyip bırakın. Notlarınızı ve not defterlerinizi bu şekilde sınıflandırarak not kargaşasından kurtulmanızı sağlayan Papyrus ile notlarınıza resim ekleyebilirsiniz. Hatta bu resmi kırpıp yeniden boyutlandırabilirsiniz. 

Sibel Aflazi

Papyrus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Papyrus uygulaması ile notlarınızı el yazınızla alabilirsiniz.

Not tutma uygulamaları, özellikle iş kullanıcılarının vazgeçilmez uygulamalarından biridir. Yoğun iş temposunda yapmamız gerekenleri atlamamanızı sağlayan hatırlatıcı görevini üstlenen not uygulamaları, hemen hemen her akıllı telefon kullanıcısının cihazında varsayılan uygulamalar bölümünde yerini alır. Bu not alma uygulamalarından biri olan Papyrus, notlarınızı kendi el yazınızla almanızı sağlayan, yenilikçi bir not uygulamasıdır. Ücretsiz kulanabildiğiniz uygulama, sunduğu el yazısı desteği ile sanki kağıt üzerine yazıyormuş hissi veriyor.

Mobil cihazlar için özel olarak üretilen kalemler veya parmaklarınızı kullanarak el yazısı notlar oluşturmanızı sağlayan Papyrus, kolay kullanılabilirliğine sahiptir. Böylece Windows Phone cihazınızda notlarınızı hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Vektör grafik motorunu kullanan uygulama, notlarınız üzerinden her türlü değişikliği yapmanıza olanak tanır. Notunuzdaki bir hatayı geri alabilir, seçme aracını kullanarak öğeleri taşıyabilir, yeniden boyutlandırabilir, seçili öğelerin rengini değiştirebilir, notlarınıza resim ekleyebilir ve notlarınızı ana ekranınıza sabitleyebilirsiniz.

El yazınızla not almanızı sağlayan Papyrus, ücretsiz ve popüler not uygulamaları arasında yer almaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ile güvenlik kameranızı takip edebilirsiniz