Paradise Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Bay, King.com'un ücretsiz indirilebilir tropik ada kurma ve yönetme oyunu.

Paradise Bay, Candy Crush oyunuyla yediden yetmişe herkesi ekran başına kilitlemeyi başaran King.com’un tropik ada kurma ve yönetme oyunu ve son olarak Windows platformunda evrensel oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Popüler üçlü eşleştirme oyununun yapımcısının imzasını taşımasıyla platformda dikkat çeken, hem görsel hem de oynanabilir yönünden Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi ada yönetimi oyunu olduğunu düşünüyorum Paradise Bay’in.

Oyuna ilk başladığımızda adamızı keşfetmemize yardımcı olan, neyi nasıl yapacağımızı öğreten oranın yaşayanlarından biriyle tanışıyoruz. Direktifleri doğrultusunda cennet adamızı şekilendirmeye başlıyoruz. Adamızda hem kara hem de deniz tarafında yapabildiğimiz onlarca şey var ki oyunun ilerleyen dakikalarında Paradise Bay’in basit ada oyunlarında öte olduğu ortaya çıkıyor.

Dilersek arkadaşlarımızı da dahil edebildiğimiz tropik ada oyununun tek eksi yanı Türkçe dil desteği sunmaması. Oyunun henüz başlangıcında giren diyaloglar oynanış süresince devam ediyor ve diyaloglara dikkat etmezseniz ilerlemeniz zor. Oyunun ücretsiz indirilebilir ve oynanabilir olduğunu ancak uygulama içi satın alımlar sunduğunu da belirtmek gerek.

Erkan Calp

Paradise Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,171 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Bay, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir ada kurma ve yönetme oyunu.

Paradise Bay, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz, her yaştan oyunseverin keyifle oynayabileceği bir ada yönetme oyunu. Kapsamlı içeriğine, özenli grafiklerine ve sürükleyici akışına rağmen bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Oyunda tatilcilerin ve seyahat meraklılarının uğrak noktası olan Paradise Bay'de bir adayı yönetme işini üstleniyoruz. Bu adayı yönetebilmek için öncelikle adaya gelenlerin beklentilerini doğru bir şekilde gözlemlememiz ve ardından adayı ona göre tasarlamamız gerekiyor.

Oyunda yönetimini üstlendiğimiz adayı dilediğimiz gibi tasarlama şansına sahibiz. Bu konuda epey geniş bir seçenek yelpazesine sahibiz. Sadece turistlere değil adamızda yaşayan hayvanlara da gereken önemi göstermemiz gerekiyor.

Hatta adayı yönetmek için gerekli olan maddi kaynağı sadece turizm gelirlerinden sağlamıyoruz. Toprak işleriyle uğraşıp ekin ekmemiz ve hasat yapmamız gerekiyor. Bu bakımdan oyuna hem şehir kurma hem de çiftçilik karışımı diyebiliriz.

Diğer oyuncularla değiş tokuş ile mal alışverişi de yapabiliyor olmamız önemli detaylardan birisi. Genel olarak başarılı karaktere sahip olan Paradise Bay'i oynarken asla sıkılmayacaksınız.

Emircan Erdoğan

Paradise Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Paradise Bay tropik bir adayı yönettiğiniz bir strateji oyunudur

Paradise Bay oyuncuları renkli bir dünyaya davet eden bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ada yönetimi oyunu olan Paradise Bay'da kendi tropik adamızı kontrol edebiliyoruz ve adamızı dilediğimiz gibi şekillendirebiliyoruz. Bir çiftlik oyununa benzeyen oyun bize kendi yarattığımız tropik adada, ada yaşamı keyfini sürebilme imkanı veriyor. Biraz maceraya atılmak istediğinizde adanızdan okyanusa açılarak yeni adalar keşfedebilmeniz de mümkün.

Paradise Bay'de işe ilk olarak kendi adamızı keşfetmekle başlıyoruz. Biz adamızı keşfettikçe adamızın gizemlerini çözüyoruz ve çeşitli avantajlar elde ediyoruz. Kayıp harita parçalarını bulduğumuzda bu parçaları birleştirerek hazine avına çıkabiliyoruz. Adamızda yaşamımızı devam ettirebilmek için ada kaynaklarından verimli bir şekilde yararlanmamız gerekiyor. Adamız doğal hayat ile dolup taşıyor. Çeşitli hayvan türleri, tropik bitkiler ve meyveler kullanabileceğimiz kaynaklar arasında. Bu kaynakları toplayarak değerli eşyalar üretebilmemiz mümkün. Ürettiğimiz ürünleri ada sakinlerine, ticaret gemilerine ve arkadaşlarımıza satarak gelir elde edebiliyoruz. Bu geliri adamızı limanlar, üretimimizi artıracak binalar, gemiler ve ihtiyacımız olan kaynakları almak için kullanabiliyoruz.

Paradise Bay göze oldukça hoş görünen sevimli grafiklerle donatılmış bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Paradise Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Bay, Candy Crush'ın yapımcısının imzasını taşıyan tropik ada oyunu.

Paradise Bay, her yaştan kişiyi büyülemeyi başaran bulmaca oyunu Candy Crush’ın yapımcısının imzasını taşımasıyla öne çıkan tropik ada oyunu. Kendi adamızı kurup dilediğimizce şekillendirmemize izin veren oyunda görseller, çevre ve karakter animasyonları her şey mükemmel ve genç – yetişkin herkesin ilgisini çekebilecek tarzda hazırlanmış.

Windows Phone platformundaki ada kurma ve yönetme oyunları arasında en iyilerden biri olduğunu düşündüğüm Paradise Bay’de ada hayatı mükemmel yansıtılmış. Ortam o kadar detaylı ki kendinizi gerçekten tropik adadaymış gibi hissediyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda adanızı tanıyorsunuz. Adanın sakinlerinden biri eşliğinde temelleri atıyor ve diyalogları takip ederek ilerliyorsunuz. Diyalogların bolca olduğu simülasyon oyunlarında Türkçe dil desteğinin olmaması oyunun tek eksiği olarak göze çarpıyor.

Adanızı yaşanabilir, ilgi çekici hale getirmek için ihtiyaç duyduğunuz her şey mevcut. Adanızı ziyarete gelen turistler tek gelir kaynağınız değil. Deniz tarafında verdiğiniz önemi kara tarafında da vermeniz gerekiyor. Adanızda çeşitli hayvanları yetiştirmek, ada halkıyla ticaret yapmak, pazar yerinde ürün alım satımı, derinlerde saklı gömülü hazineleri çıkarma, yeni yerlerin kapılarını açan kayıp harita parçalarını toplama yapabildiğiniz aktiviteler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sunshine Bay

    Sunshine Bay, göz kamaştıran tropik bir adada turistlerle iç içe olabileceğiniz bir simülasyon oyunu ve Windows 8.1 için ücretsiz.
  • Stellaris

    Stellaris’i indirin de bu karmaşık uzay simülasyonunda tüm galaksiyi keşfedin.
  • New Cycle

    Kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız ve şehir kurduğumuz bir oyun olan New Cycle çok yakında satışa çıkacak.
  • Terra Nil

    Terra Nil ile her yeri yemyeşil yapın! Hemen Terra Nil indirin ve çorak arazileri yeşillendirmeye başlayın.
  • Empire of Sin

    Empire of Sin ile kendi suç imparatorluğunuzu yaratın. Empire of Sin indirin ve yeraltı dünyasının efendisi olun.
  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.
  • Zoo Tycoon

    Zoo Tycoon hayvanat bahçesi oyunu olarak, birçok farklı detayı ve mekaniği barındıran farklı bir oyun olarak yayınlanmıştır.
  • TransRoad: USA

    TransRoad: USA'da kendi nakliye firmanızı ve tır filonuzu kurarak işletmenizi büyütmeye çalışıyorsunuz