Pardus Image Writer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
477 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Kalıp dosyası yazdırma uygulaması

Pardus Image Writer, adından da anlaşıldığı üzere Pardus işletim sistemini kuruluma hazır hale getirmek için ihtiyaç duyabileceğiniz bir araçtır. Kullanışlı özellikleri ve basit arayüzü ile karşımıza çıkan programda kısa sürede işlerinizi halledebiliyorsunuz.

Milli işletim sistemimiz Pardus'un ISO dosyasını USB belleklerinize kurarak bilgisayarlarınıza kurmanıza olanak sağlayan Pardus Image Writer, kolay ve kullanışlı arayüzü ile dikkat çekiyor. Oldukça basit bir kuruluma sahip olan program ile kalıp dosyasını hızlıca kuruluma hazır hale getirebiliyorsunuz. Bu tarz bir program arayışınız varsa mutlaka denemeniz gereken Pardus Image Writer, aynı zamanda sistem kaynaklarını da idareli kullanıyor. Minimal boyutlarıyla ön plana çıkan Pardus Image Writer'ı kolayca kurabiliyorsunuz.

Pardus Image Writer programını tamamen ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Live Writer

    Windows Live Writer sayesinde blog yazılarınızı hemen yazabiliyor ve yayına alabiliyorsunuz.
  • Feed Writer 1.2.2

    Feed Writer bir masaüstü bazlı RSS düzenleme yazılımıdır. Kolay kullanımı ile kendi RSS besleyicinizi yaratabilirsiniz.
  • CutePDF Writer

    CutePDF Writer ile dilediğiniz tüm belgelerinizi programın sisteminize yükleyeceği sanal PDF yazıcısı sayesinde Adobe'nin elektronik belge formatına dönüştürmeniz mümkün.
  • PDF Image Extraction Wizard

    PDF dokümanların içerisindeki resimleri kolaylıkla dışarıya çıkartmanızı ve kaydedebilmenize yardımcı olan kullanışlı bir araç.
  • READER & WRITER

    Programın şu ana kadarki bütün özellikleri kullanılan PC'de programın çalıştırıldıktan sonra birdaha çalıştırılmasını gerektirmeyen özellikler.
  • Windows Live

    Windows Live programları ile internet aktivitelerinizi Microsoft programları ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Anlık mesajlaşma için Live Messenger, e-posta için Live Mail, blog yazılarınız için Live Writer oldukça başarılıdır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • USB Image Tool

    USB Image Tool ile kolayca USB sürücülerinizi yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.