Parker’s Driving Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME

Parker’s Driving Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olarak dikkat çeken Parker’s Driving Challenge'da zorlu park görevlerinin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Basit kontrolleri ve harika 3 boyutlu grafikleriyle Parker’s Driving Challenge oyunu sizleri bekliyor.

Farklı oyun modlarının yer aldığı Parker’s Driving Challenge'da bazen arabayı park etmeye çalışıyor, bazen de arama kurtarma görevi üstleniyorsunuz. Harika 3 boyutlu sahnelerde geçen oyunda kusursuz bir sürüş deneyimi yaşıyor ve neredeyse gerçek araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz. Çeşitli zorlukla görevlerin yer aldığı oyunda arama kurtarma görevleri için radarlar kullanabiliyor ve mümkün olduğunca hızlı davranıyorsunuz. Hassas oyun kontrolleri, 40'dan fazla araba ve özelleştirilebilir oyun kollarıyla Parker’s Driving Challenge sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda yüksek hızlı arabaları da kovalayabiliyor ve en iyi sürüş becerilerinizi ortaya koyabiliyorsunuz. Oyunu başarılı bir şekilde bitirmek için görevleri tamamlamalı ve liderlik tablosunda üst sıralara yükselmelisiniz. Ayrıca kullandığınız arabayı güçlendirebiliyor ve kendi zevklerinize göre bir arabaya sahip olabiliyorsunuz.

Parker’s Driving Challenge oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Parker’s Driving Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

Parker’s Driving Challenge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur.

Parker’s Driving Challenge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda arabanızı park etmeye çalışıyor ve en kısa sürede görevlerin üstesinden geliyorsunuz.

Eşsiz bir park etme oyunu olarak karşımıza çıkan Parker’s Driving Challenge'da arabanızı park etmeye çalışıyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Mükemmel 3 boyutlu sahnelerde ve farklı dünyalarda geçen oyunda işiniz de oldukça zor. Özenle yerleştirilmiş engeller arasından arabanızı sürmeye çalışıyor ve zorlukları aşarak belirtilen bölgeye arabanızı park ediyorsunuz. Hassas oyun kontrollerinin yer aldığı Parker’s Driving Challenge'da bazen ise arama kurtarma görevi üstlenebiliyorsunuz. Mükemmmel bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Parker’s Driving Challenge sizleri bekliyor. Kullandığınız arabayı özelleştirebilir ve daha iyi bir sürüş de sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sizleri bekleyen Parker’s Driving Challenge, başarılı grafikleri ve özelleştirilebilir oyun kontrolleriyle mutlaka indirilmesi gereken bir oyundur. Parker’s Driving Challenge oyununu mutlaka denemeli ve en iyi sürüşünüzü ortaya koymalısınız.

Parker’s Driving Challenge oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.
  • Driving Zone Germany APK

    Driving Zone Germany APK, Alman arabalarını kullandığınız sokak yarış simülatörü. Ücretsiz ve internetsiz Android yarış oyunları arasında oldukça popüler.
  • Driving Evolution

    Driving Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış ve park etme oyunudur
  • Driving in Car

    Driving in Car mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Multiplayer Driving Simulator

    Multiplayer Driving Simulator güzel görünüme sahip bir mobil yarış oyunudur
  • Offroad Driving Adventure 2016

    Offroad Driving Adventure 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Police Car Driving Simulator

    Police Car Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur