Password Dragon

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,931 TOPLAM İNDİRME
0.72 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz bu şifre yönetim programı sayesinde artık parolalarınızı güvenle saklayabilecek ve sadece ana şifreyi girerek tüm şifre ve bu şifreler ile ilgili verilere kolayca ulaşabileceksiniz.

Password Dragon Windows üzerinde çalışabilen bir parola yönetim yazılımıdır. Yüksek şifreleme teknikleri ile korunan kullanıcı şifrelerinizi güvenle saklayabileceğiniz ve yerleri geldiğinde kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz bir yazılım olan Password Dragon ile isterseniz rastgele şifre yaratan bir yazılım olarak da kullanabilirsiniz. BlowfishJ algoritması kullanılarak yaratılan bu yüksek güvenlikli şifre yönetim yazılımı sayesinde artık parolalarınızı güven içerisinde tutabileceksiniz.

Kolay kullanımlı ve ücretsiz olmasının yanısıra casus veya reklam yazılımlar da içermemektedir. Kullanıcı arayüzü oldukça kullanışlıdır. Sadece genel şifreyi hatırlayarak ve girerek bütün şifrelerinize ulaşabilirsiniz.

Önemli! Linux, Windows, Mac ve USB bellek üzerinden de çalışabilen bu program ile tüm şifreleriniz güven içerisinde olacak.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Password Spectator

    Password Spectator 3.0
  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Password Depot

    Password Depot ile şifrelerinizi güvenle saklayın.
  • Password Door 8.3.1

    Password Door 3.0
  • SuperEasy Password Manager Free

    SuperEasy Password Manager Free, Windows sistemlerimiz üzerinde kullanabileceğimiz, güvenilir bir şifre saklama programı.
  • Username and Password Generator

    Username and Password Generator programı sayesinde rastgele kullanıcı adı ve şifre listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Webmaster Password Generator

    Webmaster Password Generator programını kullanarak karmaşık şifreler oluşturabilir ve internette güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.