Pastry Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
791 TOPLAM İNDİRME
79.8 MB DOSYA BOYUTU

Pastry Paradise eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Pastry Paradise oldukça renkli bir görünümü ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir eşleştirme oyunudur.

Windows 8 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Pastry Paradise'da aşçılıkta oldukça yetenekli olan ve yaptığı tatlılarla dünyanın en iyi aşçısı olmayı hedefleyen Hannah'a yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hanna bu iş için gece gündüz çalışmaktadır; fakat Bay Vıcık adlı sevimsiz karakter Hannah'ın başarısız olmasını sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Biz de oyunda Hannah'a yardımcı olmaya ve Bay Vıcık'ı durdurmaya çalışıyoruz.

Pastry Paradise temel olarak Candy Crush benzeri bir eşleştirme oyunu. Oyunda ana hedefimiz bize verilen belli hamle sayısını kullanarak aynı tipte tatlıları eşleştirmek ve bütün tatlıları eşleştirip bir sonraki bölüme geçmek. En az 3 veya daha fazla tatlıyı eşleştirdiğimizde tatlılar yok oluyor. Bunun yanında çeşitli bonuslar karşımıza çıkabiliyor ve bize geçici avantaj kazandırarak oyunu daha heyecanlı hale getirebiliyor.

Pastry Paradise yüksek puan kazandığınızda bu puanlarınız liderlik panolarına yazılabiliyor ve puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Pastry Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Pastry Paradise bolca eğlence sunan sevimli bir renk eşleştirme oyunudur

Pastry Paradise eğer rahat bir şekilde oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir eşleştirme oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Pastry Paradise'da Hannah adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Dünyanın en başarılı aşçısı olmak için çalışan Hannah bu iş için birbirinden güzel tatlılar pişirmektedir. Fakat Hannah'ın bu çalışmaları kötü kalpli Bay Vıcık tarafından baltalanılmak istemektedir. Biz de oyunda Hannah'a yardım ederek en güzel tatlıları yaratmasına ve Bay Vıcık'ı durdurmasına yardımcı oluyoruz.

Pastry Paradise'da temel olarak 3 adet ya da daha fazla aynı türdeki tatlıyı yanyana getirerek birleştirmeye ve bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise belli sayıda hamleye sahibiz. Bu nedenle hareketlerimizi dikkatli bir şekilde planlamamız gerekiyor. Oyunda işimizi kolaylaştıracak bonuslar da yer almakta ve oyunu daha eğlenceli hale getirmekte.

Pastry Paradise renkli ve canlı grafikleri, eğlenceli oynanışıyla beğeninizi kazanabilecek bir oyun. Oyunda kazanacağınız yüksek puanları arkadaşlarınızla liderlik panolarında karşılaştırmanıza da izin verilmekte.

Can Erdil Şentürk

Pastry Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
64.2 MB DOSYA BOYUTU

Pastry Paradise ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur

Pastry Paradise, Candy Crush Saga benzeri bir oyun yapısına sahip olan bir mobil eşleştirme oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Pastry Paradise'da dünyanın en iyi aşçısı olmak için mücadele veren Hannah adlı sevimli kahramanımıza yardımcı olmaktayız. Hannah başarısını gösterebilmek için gece gündüz çalışmaktadır ve birbirinden güzel tatlılar pişirmektedir. Fakat Bay Vıcık adlı kötü kahraman ise Hannah'ı durdurmak için oyun boyunca sürekli pislik yapıyor. Hannah'ın başarılı olmasına yardımcı olmak için bir yandan tatlı pişirmesini kolaylaştırmalı, diğer yandan da Bay Vıcık'ı durdurmalıyız.

Pastry Paradise'da temel amacımız aynı görünüme sahip olan tatlıları eşleştirmek. 3 adet veya daha fazla sayıya sahip tatlıyı eşleştirdiğimizde tatlılar yok oluyor. Masadaki bütün tatlıları yok ettiğimizde de bölümü geçiyoruz ve bir sonraki bölüme başlıyoruz. Fakat her bölümde belli sayıda hamleye sahibiz. Bu nedenle hamlelerimizi doğru hesaplamamız gerekiyor.

Pastry Paradise yer alan liderlik panoları sayesinde kazandığınız yüksek puanları diğer oyuncularla karşılaştırabilirsiniz.

Pastry Paradise

Can Erdil Şentürk

Pastry Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Pastry Paradise, Gameloft tarafından geliştirilmiş yepyeni üçlü eşleştirme oyunudur.

Gerek mobil cihazlar gerekse de web tarayıcıları üzerinden oynanabilen üçlü eşleştirme oyunu Candy Crush kısa sürede milyonlara ulaşmayı başardı. Her ne kadar basit bir şekilde şeker temizlemeye dayalı bir oyun olsa da her yaşta kullanıcının rahatlıkla oynanabileceği ve zevk alabileceği şekilde tasarlanmış olması ile oldukça popüler oldu ve kısa sürede tüm platformlarda benzerleri ile karşılaştık ve karşılaşmaya devam ediyoruz. Pastry Paradise da bunlardan biri.

Pastry Paradise’ı öne çıkaran ise popüler mobil oyunların arkasındaki isim Gameloft tarafından geliştirilmiş olması ve tamamen Türkçe arayüz ile gelmesi. Oyundaki amacımız ise aynı tek fark olarak iki karakter var ve temizlememiz gereken öğeler farklı. Şeker yerine çörek, pasta, kekleri temizlemeye çalışıyoruz. Nesneleri çapraz olarak ta değiştirebildiğimiz oyunda zamanı dondurma, tahtayı çırpma gibi güçlendiriciler de mevcut. Bunlar tabii ki sınırlı sayıda ve oyunun başlangıcında çıkmıyor.

Zencefil bahçeleri, pasta dağı, gofret ormanı leziz haritalarda oynamamıza izin veren Pastry Paradise’da benzer oyunlardaki gibi arkadaşlarımıza hediye gönderebiliyor, geçemediğimiz bölümlerde onlardan yardım isteyebiliyoruz. Ayrıca haftalık ve günlük düzenlenen etkinlikler de mevcut.

Üçlü eşleştirme oyunlarını beğenerek oynayan biriyseniz, mobil platformun önde gelen isimlerinden Gameloft’un Pastry Paradise’ını kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, Facebook arkadaşlarınızla online oynayabileceğiniz bir ada kurma oyunu.
  • Off-Road Paradise: Trial 4x4

    Off-Road Paradise: Trial 4x4 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bit 4x4 simülatörüdür
  • Paradise Bay

    Paradise Bay, King.com'un ücretsiz indirilebilir tropik ada kurma ve yönetme oyunu.
  • Burnout Paradise Remastered

    Burnout Paradise Remastered, çok sevilen yarış oyununun yenilenerek tekrar piyasaya sürülmüş halidir.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.