Payback 2 - The Battle Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
2,173 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Açık Dünya üzerinde aksiyon yüklü bir oyun arayanlar için ideal bir paket sunan Payback 2 - The Battle Sandbox sonunda ücretsiz indirilebilen bir oyun oldu.

2012 yılında iOS için mağazalarda yüklü bir fiyatla dolaşan Payback 2 - The Battle Sandbox sonunda yelkenleri indirip daha makul bir fiyatlandırma politikasıyla birlikte Android kullanıcılarına da ulaştı. Grand Theft Auto ve Quake 3 Arena oyunlarını birleştiren bir çalışma olsaydı nasıl bir oyun olurdu dersiniz! Sizi çok da meraklandırmadan bu oyuna sevk ettirelim. Açık dünyada aksiyonun tüm renklerini yaşadığınız bu oyun GTA oyunlarındaki gibi rastgele aksiyon ortamı yaratmanıza olanak tanıyor. 9 farklı oyun modu, 50 kariyer etkinliği ve düzinelerce silah ve araba sayesinde sevgi, barış ve kardeşlik hariç aklınıza gelen her şeyi bu oyun ile gerçekleştirmeniz mümkün.

Sokaklarda silah çeşidinin bol olduğu çatışmalar aradığınız tarzda bir aksiyon tadı sunuyorsa,yer altı dünyasının kıran kırana araba yarışlarını sürükleyici buluyorsanız ve tank kullanıp sokaklarda ağırlığınız olsun istiyorsanız Payback 2 - The Battle Sandbox uzunca bir süre oynayıp elinizden düşürmeyeceğiniz bir oyun. Oyun içi satın alma gerçekleştirdiğinizde açılan oyun modlarına ve birçok farklı bonusa ulaşmadan size ücretsiz bir sunum gerçekleştiren oyun kısa sürede sizi daha fazlası için ikna edecektir.


Alper Çetiner

Payback 2 - The Battle Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
49.7 MB DOSYA BOYUTU

Açık Dünya üzerinde aksiyon yüklü bir oyun arayanlar için ideal bir paket sunan Payback 2 - The Battle Sandbox sonunda ücretsiz indirilebilen bir oyun oldu.

Apex Designs tarafından yapılan Payback 2 - The Battle Sandbox oynanış tarzıyla bizlere GTA oyunlarını hatırlattı ve ücretsiz olarak oynanabiliyor olması nedeniyle bizlere reddedemeyeceğimiz bir teklif sunmuş bulunuyor. Grand Theft Auto ile Quake 3 Arena evlenip çocuk sahibi olsaydı evlatlarına Payback 2 ismini verebilecekleri düzeyde bir oyundan bahsediyoruz. Açık dünyada oynanan bu aksiyon oyununda 9 farklı oyun modu, 50 kariyer etkinliği ve düzinelerce silah ve araba sayesinde çiçek saçan prenseslerin yapmadığı her çirkinliği gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Oyun içersinde size sununulan birçok opsiyondan faydalanmak için oyun içi satın alma yapmak zorunda olsanız da ücretsiz olarak kurulup oynananabilecek başlangıç bölümleri size kalite bakımından ikna edici bir sunum gerçekleştiriyor.

Hemen hemen 2012 senesinde iOS mağazalarında beliren oyun o dönemlerde uçuk bir fiyata satılıyordu. Zamanla gelişen oyun sektörüyle birlikte yelkenleri indiren yapımcılar artık daha olumlu ve yapıcı fiyatlarla şanslarını ikinci kez denemek istiyorlar. Sokakta silah yüklü bir çatışmadan tutun kıran kırana araba yarışlarına ve tank ile sokakları dümdüz etmeye varım diyorsanız Payback 2 - The Battle Sandbox kaleminiz olan bir oyundur.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bed Wars

    Düşman adalarına köprü kurun, yataklarını yok edin ve onları öldürün.
  • The Pirate: Plague of the Dead

    The Pirate: Plague of the Dead'de yaşayan ölülerden oluşan tayfamızla açık denizleri fethediyoruz
  • Into the Badlands Blade Battle

    Into the Badlands Blade Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Battle Cats

    The Battle Cats kedi savaşlarını konu alan bir mobil oyundur
  • The Sandbox Evolution APK

    The Sand Evolution APK Android oyunda pikselden harika bir dünya yaratıp yönetiyorsunuz.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.