Pc Auto Shutdown

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,775 TOPLAM İNDİRME
0.83 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı otomatik olarak kapatırken uygulayabileceğiniz bir çok özelliği de size sunan oldukça güzel ve yararlı bir program.

PC Auto Shutdown 3.68

PC Auto Shutdown bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmanız konusunda size yardımcı olacak oldukça yararlı bir araçtır. Bu program sayesinde sisteminizi kapatabilir, yeniden başlatabilir, kullanıcı hesabınızdan çıkabilirsiniz. Üstelik siz bilgisayarınız başında değilken bu işlemleri önceden verdiğiniz komutlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Size oldukça gelişmiş seçenekler sunan bu program ile bilgisayarınızı her gün için otomatik kapatma işlemlerini yaptırabilirsiniz. Üstelik sadece bir kere belirledikten sonra istediğiniz günler içinde bilgisayarınız tam belirlediğiniz saatlerde kapanır.

Ve kapatma işlemi sırasında Geridönüşüm Kutusu'na yolladığınız dosyaları da yine sizin isteğiniz ve belirlemeniz doğrultusunda silebilir. Sadece Geridönüşüm Kutusu'nu temizlemek ile de kalmaz internet geçmişinizi, çerezleri, otomatik tamamlama metinlerini de temizler. Bu sayede bu tipteki dosyaları temizlemek için ekstradan başka bir programa ihtiyacınız kalmaz.

3.68 versiyonu hatalardan arındırılmıştır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shutter Auto Shutdown

    Shutter Auto Shutdown, kullanıcıların bilgisayarlarını otomatik olarak kapatmalarına olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Free Auto Shutdown

    Free Auto Shutdown, bilgisayarınızı otomatik olarak kapanması için zamanlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • Auto Shutdown Manager

    Ağ bilgisayarlarınızın güç yönetimini gelişmiş bir şekilde yapabilmek için Auto Shutdown Manager'ı kullanın.
  • Shutdown PC

    Shutdown PC, farklı durumlarda bilgisayarınızı uzaktan kolayca kapatabilmenizi sağlayan ücretsiz ve çok pratil bir bilgisayar kapatma programı.
  • WinMend Auto Shutdown

    Bilgisayarınızı belirlediğiniz saatte ya da belirli bir sürede kapatmanızı sağlayan, ücretsiz ve kullanışlı bir otomatik kapanma programıdır.
  • Auto Shutdown

    Bu küçük yazılımla zaman ayarlı oturumu kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayarı kapatma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Shutdown Automaton

    Shutdown Automaton ile bilgisayarınızın kapanmasını zamanlayabilirsiniz
  • Shutdown Helper

    Shutdown Helper bilgisayarınızı istediğiniz zamanda kapatmanıza imkan vermektedir.