PC Fresh

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,127 TOPLAM İNDİRME
22.48 MB DOSYA BOYUTU

PC Fresh ile bilgisayarınızı en yüksek performansla kullanabilirsiniz.

PC Fresh bilgisayarınızı olabilecek en yüksek performansla çalıştırmak için kullanabileceğiniz bir bilgisayar performansı arttırma programıdır.

PC Fresh bünyesinde barındırdığı optimizasyon araçları sayesinde bilgisayar hızlandırma yeteneğine sahiptir. Program hem bilgisayar açılışında hem de normal çalışma sırasında etkili olabilmektedir.

Program bellek optimizasyonu modülü ile gereksiz bellek kullanımlarını engeller ve uygulamalarınız için sürekli kullanılabilir bellek sağlar. Bu da aynı anda çok uygulama çalıştırırken bilgisayarınızın takılmamasını sağlar.

PC Fresh disk optimizasyonu aracı sayesinde gereksiz kullanılan sabir disk bölümlerini tespit eder ve sabit diskin daha verimli çalışması için gerekli önlemleri alır. PC Fresh disk birleştirme aracı sabit diskinizin sürekli zinde olmasını sağlar.

Programın sahip olduğu bellek optimizasyonu ve disk optimizasyonu araçlarının yanında sahip olduğu başlangıç yöneticisi Windows ile birlikte otomatik olarak başlayan programları kontrol etmenize imkan tanır. Böylece ihtiyacınız olmayan uygulamaları devre dışı bırakarak açılış hızlandırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Program normal yollarla takibi mümkün olmayan Windows hizmetlerini görüntülemenize izin verir ve ihtiyaç olduğunda bu hizmetleri sonlandırmanıza imkan tanır. Böylece ileri seviye performans arttırma işlemleri uygulayabilirsiniz.

PC Fresh genel olarak birçok yardımcı aracı bünyesinde barındıran kullanışlı bir araç kutusudur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SSD Fresh

    SSD Fresh programını kullanarak bilgisayarınızdaki SSD diskinizin ömrünü uzatabiliyorsunuz.
  • Fresh Download

    Fresh Download, sunduğu farklı ve gelişmiş özellikler ile güvenli ve hızlı dosya indirmeleri imkanı sunuyor.
  • Fresh Paint

    Fresh Paint, Microsoft'un Windows 10 tablet ve bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz sunduğu boyama ve çizim uygulaması.
  • Fresh UI

    Fresh UI ücretsiz bir sistem yapılandırma aracıdır. Bu araç ile Windows üzerinde yapmakta zorlandığınız ayarlamaları pratik bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Fresh View

    Resim, video ve ses dosyası gibi tüm multimedya dosyalarını yönetebileceğiniz küçük ve ücretsiz bir program olan Fresh View ile resim dosyalarınızın formatlarını değiştirebilirsiniz.
  • Fresh Diagnose

    Fresh Diagnose bir sistem bilgilendirme ve karşılaştırmalı test yapma yazılımıdır. Sisteminiz hakkında öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi verebilecek kapasitedeki bu yazılım aynı zamanda sisteminizdeki aygıtların performansı hakk
  • FreshFTP 3.50

    Fresh FTP(File Transfer Protocol), webmaster'ların sunuculara web içeriği (html, grafik, sql yedekleme dosyası, website istatistikleri...) yüklemesini sağlar.
  • Norton PC Checkup

    Norton PC Checkup ile bilgisayarınızdaki hataları tespit edebilir ve bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz