PC Peregrinato

ÜCRETSİZ
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,442 TOPLAM İNDİRME
3.35 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı Android akıllı telefonunuz vasıtasıyla uzaktan kontrol edebilmek için bu sunucu programını bilgisayarınıza kurmalısınız.

PC'nizi Android akıllı telefonunuzdan kullanmak için kullanabileceğiniz PC Peregrinato uygulamasının bilgisayarınıza kurmanız gereken server tarafı olan bu program ile uzaktan dilediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

PC Peregrinato'yu bilgisayarınıza kurmanız tek başına bir işe yaramadığı için Android uygulamasını da aynı anda telefonunuza kurmalı ve PC sürümü arkaplanda çalışırken mobil cihazınızdan giriş yapmalısınız.

Android telefonlar dışında uzak bağlantı sağlayabileceğiniz bir diğer imkan ise e-posta olarak belirlenmiş ve e-posta komutları göndererek de bilgisayarınızı kontrol etmenize izin veren PC Peregrinato'yu değerli kılan ise hem iyi çalışması hem de ücretsiz olması.

Yiğit Ekim Demir

PC Peregrinato

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınızı Bluetooth bağlantısı kullanarak uzaktan yönetebilmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

PC Peregrinato uygulaması bilgisayarınızı Android akıllı telefonunuz ve Bluetooth bağlantısı kullanarak kontrol edebilmenizi sağlayan düşük ücretli bir uygulama.

Uygulamanın yetenekleri arasında fare ve klavye kullanımı, bilgisayardaki programlar için destek, sms ile de kontrol edebilme, sistem güç kontrolü gibi pek çok işlem yer alıyor. Özellikle sürekli olarak PC başında oturmak istemeyenler ve daha kolay bir şekilde bilgisayarlarını kontrol etmek isteyenler için hazırlanan uygulamanın çalışması için aşağıda görebileceğiniz PC sunucusu uygulamasını da bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.

Pek çok diğer uzaktan kontrol yazılımının kablosuz internet hattı üzerinden çalıştığı ve PC Peregrinato’nun Bluetooth kullandığı dikkate alınırsa bu uygulamanın neden daha iyi bir tepki süresine sahip olduğu ortaya çıkacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Remote Server

    PC Remote Server, mobil cihazlar aracılığıyla bilgisayarınıza bağlanabilmek için sunucu oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uzak masaüstü sunucu oluşturma programıdır.
  • Prorat

    Prorat 1.9 Fix 2 uzaktan bilgisayar yönetim aracıdır ve kullanıcılara uzak masaüstlerine bağlanma şansı verir.
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • AirDroid Business

    İşletmeler için cihaz yönetimi yapabilmenin en ideal yolu: AirDroid Business.
  • Alpemix Uzaktan Yardım

    İstediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilmenizi sağlayacak Alpemix Uzaktan Yardım destek, eğitim, sunum gibi farklı alanlarda yararlanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım.
  • TeamViewer

    TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.
  • Brynhildr

    Brynhildr, uzaktan diğer bilgisayarları yönetebileceğiniz ücretsiz ve güzel bir uygulama.
  • DeskGate

    DeskGate, windows sürümlerinde çalışan ve tamamen yerli bir uzaktan destek ve bağlantı programıdır.