PC Shower

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,913 TOPLAM İNDİRME
10.09 MB DOSYA BOYUTU

PC Shower ile bilgisayarınızı en yüksek performansı ile kullanabilirsiniz

PC Shower kullanıcılara zamanla yavaşlayan bilgisayarlarının performanslarını arttırma konusunda yardımcı olan bir sistem optimizasyonu ve bilgisayar hızlandırma programıdır.

Bilgisayarımıza işletim sistemimizi kurduktan sonra birçok ek yazılım ve program yüklüyoruz. Bu programlar beraberlerinde birçok ek dosya da getiriyor. Programları kaldırsak bile bu programların oluşturduğu çöp dosyalar, kayıt defteri girdileri ve benzeri öğeler bilgisayarımızdan kalkmayabiliyor. Bu dosyalar bir süre sonra birikerek sabit diskimizi şişiriyor ve bilgisayarımızın açılışını, kapanışını ve işlemlere tepki verme süresini arttırıyor. Bu nedenle bilgisayarımıza düzenli olarak bakım yapma ihtiyacı doğuyor. PC Shower bize bu konuda yardımcı olabilecek birçok kullanışlı aracı bir arada sunan bir yazılımdır.

PC Shower disk temizleme özelliği ile sabit diskimizde biriken çöp dosyaları tespit eder ve bu dosyaları silerek sabit diskteki boş alanı arttırır. Bu gereksiz dosyaları silme işlemi düzenli olarak yapıldığında diskimizin daha yüksek veri erişim hızına sahip olmasını da sağlar. Program benzer şekilde kullanılabilen kayıt defteri temizleme özelliğine de sahiptir.

Program ile birlikte kişisel bilgi güvenliğimizi sağlayacak kullanışlı araçlar da gelmektedir. Dosya şifreleme aracına sahip PC Shower bize dosyalarımıza şifre koyma ve erişimi kısıtlama imkanı sunuyor. Programın bir diğer kişisel bilgi güvenliği aracı ise kalıcı olarak dosya silme aracıdır. Bu araç sayesinde bilgisayarımızda kayıtlı dosyaları dosya kurtarma yazılımları ile geri dönüştürülemeyecek şekilde silebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • PC Repair Tool

    PC Repair Tool (Outbyte PC Repair) İndir: Windows için gelişmiş sistem bakım, onarım, temizleme programı
  • Wise PC Engineer

    Wise PC Engineer, birçok sistem aracını bir arada bulunduran kullanışlı bir programdır.
  • Kingsoft PC Doctor

    Kingsoft PC Doctor, ücretsiz olmasına rağmen rakiplerinde olmayan bir çok özelliğe sahip olan bir sistem bakım aracıdır.
  • IObit SysInfo

    IObit SysInfo, detaylı PC teknik özellikleri bilgisi veren ve gerçek zamanlı donanım sıcaklığı takibi sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • PC Smart Cleaner

    PC Smart Cleaner ile bilgisyarınızı yavaşlatan hataları giderebilirsiniz
  • X-ThinPro 6.3

    Microsoft Windows ve X-Windows sistem ortamlarını birleştiren bir X-Server. X-ThinPro, bir PC'yi standart PC'den tam fonksiyonlu X-terminaline dönüştürmek için pahalı olmayan fakat güçlü ve etkili bir yoldur.
  • Desktop Info

    Desktop Info sayesinde PC'nizin tüm sistem özelliklerini masaüstünüzde şeffaf ve anlık olarak görebilirsiniz.