PC Tools AntiVirus Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45,020 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Sisteminizi virüslere, solucanlara ve trojanlara karşı korumak istiyorsanız ücretsiz PC Tool AntiVirus tam size göre demektir.

PC Tools AntiVirus size virüslere, solucanlara, trojanlarakarşı koruma sağlıyor. Siber-tehditlerin hepsine karşı PC Tools AntiVirus ile tam koruma sağlıyabilirsiniz.

Bilgisayarınıza erişmek isteyen ve özel bilgilerinizi çalmak istiyen kişilere karşıda artık içiniz rahat olabilir. Sadece 1-2 dakikada bile bilgisayarınıza girebilecek olan Netsky, Mytob ve MyDoom gibi hızlı virüsleri çevrimiçi koruma ile engel olabiliyorsunuz. Bu yüzden PC Tools AntiVirus sizlere dünya liderliğinde bir koruma ve tam bir sistem taramsı sağlıyor. Hızlı veritabanı güncellemeleri, gerçek zamanlı korumasıyla sisteminizin güvenli ve virüssüz olduğundan emin olabilirsiniz. Yeni versiyonda geliştirilmiş tarama motoru, daha az bellek harcaması ve geliştirilmiş sistem performansı özellikleri vardır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rising Antivirus Free Edition

    Bilgisayarınızı virüs, spyware, worms, trojan gibi zararlı yazılımlara karşı korumak istiyorsanız işte size güçlü bir antivirüs yazılımı.
  • PC Tools Internet Security

    Bilgisayarınız için en üst seviyede güvenlik sağlayan PC Tools Internet Security anticasus, antivirüs özelliklerinin yanında güvenlik duvarı ve spam önleyici olarak bilgisayarınızı korur ve güvenliğini sağlar.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • Panda Free Antivirus

    Panda Free Antivirus bilgisayarınızı tamamen güvenli bir hale getirebilen ücretsiz bir antivirüs programı olarak yayınlandı.
  • Ad-Aware Free Antivirus+

    Ad-Aware Free Antivirus+, bilgisayar kullanıcılarını tüm sanal tehditlere karşı koruyan güvenilir bir antivirus ve casus yazılımlara karşı koruma programıdır.
  • AVG AntiVirus Free 2021

    AVG AntiVirus Free, gelişmiş güvenlik seçenekleri ile bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.
  • Avira Free Antivirus

    Avira Free Antivirus, ücretsiz antivirüs yazılımları arasında saygın bir yere sahip olan ve bilgisayarınızı her an tehlikelere karşı koruyan bir güvenlik çözümüdür.