PC Tools Internet Security

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,513 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınız için en üst seviyede güvenlik sağlayan PC Tools Internet Security anticasus, antivirüs özelliklerinin yanında güvenlik duvarı ve spam önleyici olarak bilgisayarınızı korur ve güvenliğini sağlar.

Dünyanın en çok ödül kazanan anti casus yazılımlarından olan Spyware Doctor programını da içeren PC Tools Internet Security, bilgisayarınız için tam bir koruma sağlar. Sisteminiz hem internetten gelebilecek tehlikeli yazılımlara hem de diğer yollarla bulaşabilecek tüm virüslere karşı korunur.

Program anti-virüs, anti-casus, spam önleyici ve güvenlik duvarı görevlerini yerine getirir. Trojan, solucan, keylogger, reklam ve casus yazılımları tarayan yazılım gerektiğinde bunları bloke eder veya siler. Program her tür kullanıcı düzeyine göre farklı güvenlik ayarları içerir. Düzeye göre en uygun koruma düzeyi belirlenebilir. Kolay kullanımlı, konfigüre edilebilen ve en üst düzey koruma sağlayan program sayesinde sisteminiz tüm tehlikelerden korunuyor olacak.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Tools Firewall Plus

    PC Tools Firewall Plus bilgisayarınıza dışarıdan gelebilecek tüm saldırı ve tehlikelere karşı sizi güvende tutan, zararlı yazılımlardan ve kişilerden sizi koruyarak interneti daha güvenli hale getiren gelişmiş ve ücretsiz bir güvenlik
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Security Cloud 2021

    Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.
  • ESET Internet Security 2022

    ESET Internet Security 2022, Windows, Mac ve Android cihazlar için gelişmiş koruma sağlar. İnterneti aktif kullanan kullanıcılar için önerilir.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • NETGATE Internet Security

    NETGATE Internet Security geniş kapsamlı bir bilgisayar güvenlik programıdır.
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • Emsisoft Internet Security Pack

    Emsisoft Internet Security Pack tümleşik bir virüs koruma ve internet güvenliği programıdır