PCmover Express

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
824 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

PCmover Express, eski Windows PC'nizdeki dosya ve ayarlarınızı Windows 10 PC'nize kablosuz olarak aktarmanıza izin veriyor.

PCmover Express, Windows XP, 7 veya 8 işletim sistemli bilgisayarınızdaki dosyaları ve ayarlarınızı Windows 10 bilgisayarınıza kablosuz olarak aktarmanıza izin veren ücretsiz bir program.

Windows XP, 7, 8.1’den Windows 10’a yükseltme yaptıysanız otomatik olarak ayarlarınızın değiştirilmediğini ve dosyalarınızın taşındığını fark etmişsinizdir. Bu noktada PCmover Express’in gereksiz olduğunu düşünebilirsiniz ancak ya Windows 10’lu yeni bir bilgisayar aldıysanız? Eski bilgisayarınızdaki tüm dosyaları yeni sıfır bilgisayarınıza nasıl taşıyacaksınız?

Microsoft sayesinde belirli süreliğine ücretsiz olarak kullanabileceğiniz PCmover Express programı ile eski bilgisayarınızdaki belgeleri, resimleri, müzikleri, videoları yeni bilgisayarınıza kablosuz olarak aktarmanız son derece basit. Tek yapmanız gereken hem eski hem de yeni bilgisayarınızda bu programı kurmak ve sonrasında programdaki talimatları takip etmek. Talimatlar demişken program her seviyede kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği basitlikte ve ne yapmanız gerektiği kısa ifadelerle belirtiliyor.

Eski Windows PC’nizdeki dosya ve klasörleri yeni Windows 10 PC’nize kablosuz olarak aktarabilmeniz için her iki PC’de de bu programın kurulu olması ve aynı ağ üzerinden bağlı olmaları birinci şart. İkinci olarak veri transferinin gerçekleşmesi için iyi bir internet bağlantınızın olması gerekiyor. Son olarak hem kurulum hem de dosya transfer işlemi için e-posta adresinizi girmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outlook Express Tweaker

    Outlook Express' in Gizli Ayarlarına Ulaşın
  • 007 Email Sender Express

    Toplu Mail Gönderme Programı
  • BB FlashBack Express

    Bilgisayarınızda istediğiniz boyutta ve formatta video çekerek, çeşitli sunumlar ya da demolar oluşturabilirsiniz.
  • ABF Outlook Express Backup 1.79

    ABF Outlook Express Backup programı ile Outlook Express programının yedeğini alabilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express uygulaması ücretsizdir! Hızlı, güçlü ve kolay fotoğraf düzenlemesi için Photoshop ücretsiz sürümünü deneyin.
  • Microsoft SQL Server Management Studio Express

    Kolay kullanımlı grafiksel arayüzü ile SQL Server 2005 Express Edition ve SQL Server 2005 Express Edition gelişmiş versiyonunu daha rahat kullanmanızı sağlar...
  • MapleXP Express

    MapleXP Express ile bilgisayarınızın başında ne kadar zaman geçirdiğinizi takip edebilirsiniz.
  • Express Uninstaller

    Express Uninstaller ile bilgisayarınızdaki programları kolayca kaldırabilirsiniz