PDF Builder

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,471 TOPLAM İNDİRME

Elinizdeki onlarca çeşit dosyayı birer PDF dosyası haline getirmek istiyorsanız bu programı kullanarak formatları dönüştürebilirsiniz.

Bu program zararlı içerikler barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatifleri görmek için Uygulama kategorisine göz atabilirsiniz.

PDF Builder programı sürekli olarak PDF dosyaları yaratmak isteyenlerin bu işlemleri en hızlı şekilde tamamlayabilmeleri için hazırlanmış programlardan bir tanesi. Teker teker farklı dosya formatlarını PDF haline getirmek için uğraşmadan desteklenen dosya formatlarını toplu halde dönüştürebilirsiniz.

Bu formatlar kısaca değinmek gerekirse TXT, XLS, DOC, JPG, GIF, TIF, DWG, DXF, RPT, PPT, MDB ve çok daha fazlası. Sadece dosyalar değil aynı zamanda web sitelerini de pdf haline getirebilen PDF Builder ayrıca farklı formatları pdf yaptığınızda bunları tek bir dosya içerisine de alabiliyor.

Dosyalara dair bilgileri proje veritabanı içerisinde tuttuğundan dolayı kolayca tek bir butona basarak dönüştürme işlemini tamamlayabilirsiniz. Ufak tefek reklamlarla desteklenen program böylece ücretsiz halini korumaya devam ediyor ve PDF dosya dönüştürme işlemlerinde en iyi yardımcılardan birisi haline geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast PDF Builder 1.0

    Fast PDF Builder , TXT veya HTML dosyalarınızı çok kolayca PDF ve RTF uzantılı dosyalara çevirebilirsiniz yada PDF ve RTF uzantlıdı dosyalarıda TXT ve HTML uzantılı dosyalar haline dönüştürebilirsiniz bu program sayesinde.
  • MultiMediaMenu Builder

    MultiMediaMenu Builder 4962
  • 3D Builder

    3D Builder uygulaması ile 3 boyutlu modelleriniz üzerinde çalışabilir, baskı alabilirsiniz.
  • Multimedia Builder

    Multimedia Builder profesyonel multimedia uygulamaları geliştirmek için kullanabiliceğiniz güzel bir araç.
  • AutoCD Builder

    AutoCD Builder ile CD/DVD'ler için kolayca autorun (otomatik oynatma) dosyaları hazırlayabilirsiniz.
  • Bootable Media Builder

    Bootable Media Builder, sisteminizin zarar görmesi durumuna karşı önyüklenebilir diskler hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • Bsoft Setup File Builder

    Bsoft Setup File Builder, kendi kurulum dosyalarınızı oluşturmak için size yardım edebilecek kullanımı kolay ve ücretsiz bir Windows programı.
  • Button Builder

    Button Builder, web sayfalarınız için farklı şekil ve boyutlarda butonlar hazırlayabileceğiniz oldukça gelişmiş bir grafik programıdır.