PDF Password Locker & Remover

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME
18.3 MB DOSYA BOYUTU

PDF Password Locker & Remover, PDF dosya formatına sahip olan evraklarınızı şifreleyerek güvenle saklamanızı sağlayan bir programdır.

PDF dosyalarını paylaşmak kolaydır. Dosya boyutu düşük olduğu için kolay yüklenebilen bu dosyaların çalınması da kolaydır. Özenle hazırladığınız bir evrak kötü niyetli kişiler tarafından kolaylıkla çalınabilir. Hatta bu kişiler sizin hazırladığınız evrak dosyasını kendileri hazırlamış gibi satabilirler. Bu yüzden PDF dosyalarını hazırladıktan sonra güvenli olarak saklamanız oldukça önemlidir. PDF Password Locker & Remover programını kullanarak PDF dosyalarınızı rahatlıkla şifreleyebilirsiniz. PDF dosyanızı şifreledikten sonra ise gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz.

PDF Password Locker & Remover, kolay kullanıma sahip olan bir PDF şifreleme programıdır. Bu program sayesinde bilgisayarınızda saklamanız gereken PDF dosyalarını güvence altına alabilirsiniz. Program sadece PDF dosyalarını şifrelemiyor. Size şifreli olarak verilen PDF dosyalarının şifresini de yine PDF Password Locker & Remover sayesinde çözebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz PDF Password Locker & Remover programı evrak saklama konusunda işlerinizi oldukça kolaylaştıracak. Eğer PDF şifreleme programına ihtiyaç duyuorsanız, PDF Password Locker & Remover isimli programı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Basit tasarımı ile birlikte PDF dosyalarınızı şifrelerken hiç zorlanmayacaksınız.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simpo PDF Password Remover

    Simpo PDF Password Remover, PDF dosyalarının şifrelerini kaldırmak için kullanacağınız bir programdır.
  • Tenorshare PDF Password Remover

    Tenorshare PDF Password Remover ile PDF dosyalarınızın şifrelerini kaldırabilirsiniz.
  • Wondershare PDF Password Remover

    Wondershare PDF Password Remover, PDF şifrelerini kaldırmanıza yardımcı olan bir programdır
  • Excel Password Remover 2007

    Excel dosyalarınızın şifresini unuttuğunuzda geri getirmenize yardımcı olucak bir program.
  • Advanced PDF Password Recovery

    Advanced PDF Password Recovery, PDF belgelerinin şifresini kırmak (parolasını kaldırmak) için kullanabileceğiniz bir program.
  • Facebook Password Remover

    Facebook Password Remover, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir Facebook şifresi bulma programlarından bir tanesi olarak karşımıza çıktı ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor.
  • Firefox Password Remover

    Firefox Password Remover, Firefox kullanıcıları tarafından tarayıcıları üzerinde kaydedilmiş olan site giriş bilgilerini gösteren ve bunları silmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Google Password Remover

    Google Password Manager ile şifrelerinizin bilgisayarlarda saklanmasının önüne geçin.