PDFZilla

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,688 TOPLAM İNDİRME
6.51 MB DOSYA BOYUTU

PDFZilla ile PDF dosyalarını farklı formatlara çevirebilirsiniz

PDF dosyalarınızı düzenlemek istiyorsanız ya da içeriklerini başka formatlarda kullanmaya ihtiyacınız varsa PDFZilla size aradığınız çözümü sunacak bir PDF dönüştürme programıdır.

PDFZilla ile PDF dosyalarını Word dosyalarına dönüştürme imkanı verilmektedir. PDF dosyalarının içeriklerindeki metin ve grafiksel bilgiler korunarak yapılan bu işlem sonucu PDF dosyalarınızı düzenlemek mümkün kılınmaktadır. DOC ve RTF formatında dönüştürme yapabilmek mümkündür.

Programın PDF dosyalarını dönüştürme konusundaki farklı bir çözümü de PDF dosyalarını resim dosyalarına dönüştürmedir. Böylece PDF dosyalarınızı BMP, JPG, GIF ya da TIF formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Sürükle-bırak yöntemiyle dönüştürülecek dosyaları program penceresine taşıyabileceğiniz PDFZilla kolay bir kullanım ve kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır.

PDFZilla PDF dosyalarını HTML, SWF veya Shockwave Flash animasyonları olarak da dönüştürebilmektedir. Böylece PDF dosyalarını internet üzerinde kullanma olanağı da verilmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flash 2 video

    ELinizdeki videoları bu program ile cesitli formatlara donusturme imkanı
  • ABC 3GP Converter

    ABC 3GP Converter, çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP formatına dönüştürebilen bir programdır.
  • AVStoDVD

    AVStoDVD çeşitli medya formatlarını birbirine dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • FreeStar 3GP Converter

    FreeStar 3GP Converter, AVI, WMV, VOB, RM, FLV ve MPG gibi çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP ya da 3G2 formatlarına dönüştüren bir yazılımdır.
  • JPG to PDF Converter

    JPG to PDF Converter, Windows bilgisayarlar için JPG resim dosyasını PDF'ye çevirme programıdır.
  • SuperEasy Audio Converter 2

    SuperEasy Audio Converter 2 çeşitli ses dosyası formatları arasında dönüşüm yapmanıza olanak sağlayan güçlü bir yazılımdır.
  • ACE Mega Codecs Pack

    Çok çeşitli codec dosyalarıyla ihtiyacınız olabilecek tüm filtrelere sahip olan bu paket yazılım ile video ve ses dosyalarınızda açamadığınız kalmayacak.
  • Format Freedom

    Format Freedom ile videolarınızı ve filmlerinizi popüler formatlara dönüştürebiliyorsunuz.