Pencil Sketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,231 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızla çektiğiniz fotoğrafların karakalem çizim efektine sahip olmasını istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı indirin.

Pencil Sketch uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca fotoğraflarınızı çizim resimler haline getirebilirsiniz. Birer skeç haline getirdiğiniz fotoğraflar çok daha ilginç ve çekici görünecekler. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama aynı zamanda kolay bir kullanıma sahip ve hemen öğrenebilmeniz mümkün.

Uygulama içerisindeki seçenekler sayesinde dilerseniz siyah beyaz skeç çizimler yaratabileceğiniz gibi, fotoğrafın hem istediğiniz yerlerini hem de bütününü renkli çizim haline getirebilirsiniz. Özellikle kenarları kesin çizgilerle ayrılmış yüz fotoğraflarında çok iyi performansla çalışan Pencil Sketch ile kendi karakalem resim arşivinizi oluşturabilirsiniz.

Bünyesindeki filtreler ve diğer renk ayarlama metodları sayesinde istediğiniz gibi özelleştirme yapabileceğiniz fotoğraflarınız, çok daha güzel görünecekler ve daha sonra dilerseniz sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Pencil Sketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Pencil Sketch uygulaması ile fotoğraflarınıza karakalem ve karikatür efekti uygulayabilirsiniz.

Pencil Sketch, fotoğraflarınızı karakalem çizim ve karikatür görsellerine dönüştüren 14 farklı efekt içeren ücretsiz bir uygulamadır. Eğer karakalem veya karikatür çizmeye yeteneğiniz yoksa bu uygulama sayesinde bunu yapabilirsiniz. Gerçeği kadar başarılı olmasa da iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Pencil Sketch uygulaması ile Windows Phone telefonunuzda bulunan fotoğrafları içe aktarabilir ve sadece tek dokunuşla harika skeçlere dönüştürebilirsiniz. 7 farklı skeç efekti, 7 farklı karikatür efektini ücretsiz olarak kullanımınıza sunan uygulama fotoğraflarınızı düzenlemeniz için seçenekler sunuyor. Fotoğraflarınızı kolaylıkla kırpabilir, ters düz yapabilir, yeniden boyutlandırabilirsiniz. Fotoğrafınızın efekt uygulanmış halini tüm sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği de sunan uygulama sürekli güncellenerek yeni özellikler kazanmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sketch Guru

    Fotoğraf ve resimlerinize kolayca karakelem ve çizim efektleri vermek isterseniz Sketch Guru uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Sketch Draw

    Sketch Draw fotoğraflarınıza kara kalem efekti kazandırabilen bir mobil uygulama
  • Sketch Master

    Sketch Master uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı Android cihazlarınızda kolayca karakalem çizimlerine dönüştürebiliyorsunuz!
  • Sketch Me

    Sketch Me, Android cihazlar için hazırlanmış, fotoğrafları tek tuşla siyah beyaz yapabilen bir mobil uygulamadır.
  • Sketch Free

    Android işletim sistemine sahip eğlenceli bir çizim ve karalama programı.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Sketch Online

    Sketch Online arkadaşlarınızla karşılıklı oynayabileceğiniz bir resim tahmin etme oyunudur
  • Adobe Photoshop Sketch

    Adobe Photoshop Sketch, dijital çizim kalemlerini destekleyen eskiz, boyama, çizim uygulaması.