Perfect Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
917 TOPLAM İNDİRME

Perfect Racer, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve gerçekçi bir araba yarışı oyunu.

Perfect Racer, araba yarışı oyunu sevenlere gerçekçi bir araba sürme deneyimi yaşatan eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba yarışı oyunu. Kalabalık şehrin caddelerinde trafik ile birlikte lüks araçlar sürmek istiyorsanız Perfect Racer'ı mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Gerçek bir şehirde trafik içerisinde araba süreceğiniz oyundaki arabalar oldukça detaylı ve gerçeğe yakın. Renk ve bazı minik modifikasyonlar imkanı sunan oyunda kendi arabanızı kendiniz seçiyor ve düzenliyorsunuz. 4 spor araba, 2 klasik ve 1 Amerikan arabası olmak üzere toplam 7 farklı araba sürebildiğiniz oyunda farklı kamera açılarından hangilerinde kendinizi rahat hissederseniz onda oynayabiliyorsunuz.

Hem gece hem de gündüz araba sürme keyfi yaşayabildiğiniz oyunun grafikleri ücretsiz bir oyuna göre oldukça kaliteli diyebilirim. 3 boyutlu grafikler ile birlikte kolay kontrol mekanizması bulunan oyunun oynanışı oldukça keyifli. Büyük şehir haritasını kontrol ederek, şehir içinde dilediğiniz gibi gezme özgürlüğünüz bulunuyor.

7 farklı bölümü bulunan oyunda her bölümün heyecan farklı. Hepsini ayrı ayrı oynayacağınız Perfect Racer'da araba ile ilgili hız, vites vb tüm bilgileri ekranda görebiliyorsunuz. Bölümleri ne kadar hızlı bititirirseniz o kadar çok para kazanma şansınızın olduğu oyunda ilk başlarda alışmak için biraz yavaş gitmenizi öneririm. Eliniz alıştıktan sonra şehrin caddelerinde fırtına gibi esebilirsiniz.

Android telefon ve tablet sahiplerine ücretsiz olarak sunulan Perfect Racer'ı hemen indirerek bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

Perfect Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME

Perfect Racer, lüks arabalar ile trafik içerisinde hız yaparak bölümleri bitirmeniz gereken heyecanlı ve eğlenceli bir iOS araba yarışı oyunu.

Perfect Racer, iPhone ve iPad'leri üzerinde araba yarışı oyunları oynamayı seven oyuncular için geliştirilen heyecanlı ve eğlenceli bir oyun. Tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulan oyunda 7 farklı farklı bölüm ve 7 farklı araba modeli bulunuyor. Bu 7 arabanın 4'ü spor, 2'si klasik ve 1 tanesi de Amerikan arabası. İstediğiniz arabayı seçerrek şehrin sokaklarında gezintiye çıkabiliyorsunuz.

Gezinti dediğime bakmayın. Çünkü bölümleri ne kadar hızlı ve erken bitirirseniz o kadar çok para kazanıyorsunuz. Gerçekçi şehir trafiği, araba ses efektleri ve araba sürüşü bulunan oyunda, kendinizi gerçekten araba sürüyor gibi hissedebilmeniz mümkün. Birden fazla dil desteği olmasına rağmen Türkçe dil desteği bulunmayan oyunu oynayabilmek için çok fazla İngilizce'ye de ihtiyaç duymuyorsunuz.

Hem hava durumunun değiştiği hem de gündüz ve gecenin yaşandığı oyunda farklı durumlarda araba sürme keyfini yaşamak da güzel bir his veriyor. Normal şartlarda bu tür ücretsiz oyunlarda sadece gündüz vakti ve güneşli havada araba kullanabilmek mümkün oluyor. ŞEhir haritası bulunan oyunda bölümleri geçerken bir gözünüzün sürekli haritada olması sizin açınızdan oldukça yararlı olacaktır.

Etkileyici ve 3 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda gerçek trafik kuralları da uygulanıyor. Kırmızı ışıkta geçme ve hız limitini aşma gibi durumlarda trafik polisi peşinize düşüyor ve sizi kovalıyor.

Farklı kamera açıları ile oynayabileceğiniz eğlenceli bir araba yarışı oyunu olan Perfect Racer, tam olarak bir yarış oyunu olmamasına rağmen araba oyunu kategorileri arasındaki iyiler listesinde yer alıyor diyebilirim. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra kendi arabanızı seçerek dilediğiniz gibi modifiye edip hemen trafiğe çıkabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Traffic Smash : Racer's Diary

    Traffic Smash : Racer's Diary mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Voxel Rush: 3D Racer Free

    Voxel Rush: 3D Racer Free başarılı bir yarış oyunudur