PES CLUB MANAGER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,127 TOPLAM İNDİRME

PES CLUB MANAGER, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği resmi Konami Android PES menajerlik oyunu.

PES CLUB MANAGER, mobil cihazları üzerinde menajerlik oyunları oynamaktan keyif alan oyuncular için piyasaya sunulan resmi ve ücretsiz PES menajerlik oyunu. Konami firması tarafından geliştirilen oyun oldukça büyük boyutlu ve çok detaylı.

Bilgisayarlarınızda oynadığınız menajerlik oyunlarından hiç bir eksiği olmayan PES CLUB MANAGER ile kendi rüyalarınızdaki takımı kurarak diğer online oyuncular ile liderlik yarışına girebiliyorsunuz.

Futbol bilginizi ortaya koymanız gerekne oyunda bir takımın kontrolünü ele geçirerek her türlü işiyle ilgileniyorsunuz.

5000'den fazla lisanslı oyuncuya sahip olan Konami'nin PES CLUB MANAGER oyununda takımınızın maçlarını 3 boyutlu görseller ile birlikte izleyebiliyorsunuz. PES 2015'in optimize edilerek mobile yansıtılması ile ortaya çıkan PES CLUB MANAGER ldukça başarılı ve nerediyse hatasız bir oyun.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dilediğiniz zaman ve yherde menajerlik oyunu oynama keyfi sunan bu oyunu Android 4.2 ve üzeri yüklü olan cihazlarınıza indirerek hemen oynamaya balayabiliyorsunuz.

Oyunu oynayabilmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok fakat alacağınız PES altınları le oyundaki gelişiminizi hızlandırmanız da mümkün.

Online oyun olduğu için Android cihazlarınızın internete bağlı olması gerekiyor. Ayrıca boyutu büyük olduğu için indirirken mobil internet paketiniz yrine WiFi bağlantısı kullanmanız yararınıza olacaktır.

Bir takımın tüm sorumluğunu üstlenerek yönetmek ve maçlarını izlemek istiyorsanız, PES CLUB MANAGER oyununu Android telefon ve tabletleirnize hemen indirin.

Barış YANIK

PES CLUB MANAGER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
456 TOPLAM İNDİRME
716 MB DOSYA BOYUTU

PES CLUB MANAGER, iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz resmi PES menajerlik oyunu.

PES CLUB MANAGER, eski tip menajerlik oyunlarından daha farklı yapı, oynanış ve dinamiğe sahip olan çok detaylı bir iOS menajerlik oyunu. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde keyifle oynayacağınız oyun, asıl olarak PES 2015 oyununda kullanılan grafiklerin optimize edilmesi ve diğer geliştirmeler sonucu hazırlanmış ve açıkcası buram buram kalite kokuyor.

Kendi takımınızı kurarak diğer online oyuncular ile menajerlik yarışına gireceğiniz oyunu oynayabilmeniz için mobil cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor. Aksi taktirde oyuna girişiniz mümkün olmuyor.

Sunmuş olduğu gerçek zamanlı maç simülasyonu sayesinde maçları ister tüm detayları ile birlikte takip edin, isterseniz de mükemmel grafikler ile 3 boyutlu izleyin. Maçları gerçek zamanlı izlediğiniz için oyuncu ve taktik değişikliklerini de anlık olarak yaparak maçlara etki edebiliyorsunuz.

Takımın hem futbolundan hem de diğer tüm işlerinden sorumlu olduğunuz oyunda başarılı olarak futbol bilginizin yüksek olduğunu kanıtlama şansınız var.

5000 üzerinde gerçek oyuncu ile anlaşılan PES CLUB MANAGER'da 5000'in üzerinde lisanslı futbolcu bulunuyor. Hayallerinizdeki takımı kurarak kendi taktik ve stratejileriniz ile birlikte başarı arayacağınız oyunda eğer uzun süre başarısız olursa takım başkanı sizi kovabiliyor. Bu nedenle sürekli yaptığınız hataları geliştirip tekrar düşmemeye çalışın.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan PES CLUB MANAGER içerisindeki mağazada sunulan gerçek para ile satın alınacak eşyalar sayesinde oyundaki gelişiminizi hızlandırabiliyorsunuz. Fakat hiç bir ücret ödemeden de oyunu oynamak mümkün.

Konami'nin PES CLUB MANAGER oyununu iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabilmeniz için iOS 8.0 ve üzeri yüklü olması gerekiyor. Eğer yüklü değilse bile sırf bu oyun için yüklenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Menajerlik oyunları içindeki en başarılılardan bir tanesi olan PES CLUB MANAGER'ın boyutu 700 MB civarında olduğu için mobil internet bağlantısı yerine WiFi bağlantısı ile indirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PES Manager

    PES Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Club Manager

    Kartlardan en iyi 11'i kurun ve ligin tozunu attırın.
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • PES CARD COLLECTION

    Kartlarla oynanan ücretsiz futbol oyunu
  • Tennis Club Story

    Tennis Club Story mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • PES 2021 Mobile

    PES 2021 Mobile (eFootball PES 2021) Android - Mobildeki en iyi futbol oyunları arasında
  • PES 2020 APK

    PES 2020 APK - eFootball PES 2020, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi mobil futbol oyunları arasında.
  • Mini Golf Club

    Mini Golf Club, Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş kaliteli bir golf simülasyonu oyunu.