PES Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,894 TOPLAM İNDİRME

PES Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

PES Manager sevilen futbol oyunu serisi PES ile tanınan Konami tarafından mobil cihazlar için yayınlanmış bir menajerlik oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan PES Manager'de kendi rüya takımınızı yaratarak şampiyonluğa giden yolda takımınıza klavuzluk etmektesiniz. PES Manager devasa bir futbolcu arşiviyle birlikte gelmekte. Oyunda 1500'ün üzerinde futbolcu yer alıyor ve oyun severler bu futbolcuların kartlarını toplayarak kendi takımlarını kurabiliyorlar.

PES Manager'da takımınızı oluşturduktan sonra maçlarda kullanacağınız oyun sistemini belirliyorsunuz. Oyuncularınız maçlar sırasında sahada 3 boyutlu olarak gösterilmekte. Özel yeneteneklere sahip futbolcu kartlarınız oyunda size büyük avantaj sağlamakta ve sıradışı maç performansları sergilemekteler.

PES Manager'da maçlara çıktıkça oyuncularımızı geliştirebiliyoruz. Böylece oyuncularımızın bütün potansiyellerini ortaya çıkararak en güçlü takımı elde edebilmekteyiz. PES Manager bize özel ödüller sunan etkinlikler de sunuyor. Eğer menajerlik oyunlarını seviyorsanız PES Manager güzel bir mobil seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

PES Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,252 TOPLAM İNDİRME

PES Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

PES Manager, ünlü futbol oyunu serisi PES ile tanınan Japon oyun geliştiricisi Konami tarafından geliştirilmiş yeni bir mobil menajerlik oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan PES Manager'da Avrupa liglerinde şampiyonluk mücadelesi veren bir takıma liderlik etme imkanına kavuşuyoruz. PES Manager oldukça geniş bir futbolcu arşivine sahip. Oyunda 1500'ün üzerinde futbolcunun fotoğrafları oyuncu kartları olarak yer alıyor ve bu oyuncu kartlarını kullanarak kendi rüya takımımızı yaratabiliyoruz. Takımımıza seçtiğimiz futbolcuların bazıları özel yetenekleriyle öne çıkıyor ve bu özel yetenekler oyuncu kartlarında belirtiliyor. Bu futbolcular maçlar sırasında fark yaratmakta ve bize rakip takım karşısında büyük avantaj sağlamakta.

PES Manager'da takımımızı kurduktan sonra takımımızın maçta kullanacağı oyun sistemini belirliyoruz. Maçlar esnasında oyuncularımızı sahada 3 boyutlu olarak takip edebilmekteyiz. Maçları kazandıkça oyuncularımızın yeteneklerini geliştirebilmemize imkan tanınıyor. Bu sayede takımımızı gittikçe güçlendirebiliyoruz ve en güçlü rakiplerimizin karşısına çıkabiliyoruz.

PES Manager oyunculara özel ödüller kazandıran etkinliklere de yer vermekte. Eğer menajerlik oyunlarını seviyorsanız bu ücretsiz oynanabilen oyunu deneyebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PES CLUB MANAGER

    PES CLUB MANAGER, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği resmi Konami Android PES menajerlik oyunu.
  • PES CARD COLLECTION

    Kartlarla oynanan ücretsiz futbol oyunu
  • PES 2021 Mobile

    PES 2021 Mobile (eFootball PES 2021) Android - Mobildeki en iyi futbol oyunları arasında
  • PES 2020 APK

    PES 2020 APK - eFootball PES 2020, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi mobil futbol oyunları arasında.
  • PES APK

    PES Mobile APK, 400 milyonun üzerinde indirmeyle en iyi futbol oyunları arasında. Android'de gerçek futbol deneyimi için eFootball PES 2021 mobile indirin.
  • PES 19 (PRO EVOLUTION SOCCER 2019) Mobile

    PES 2019 mobil indir, Android telefonunda gerçek maç keyfini sür!
  • eFootball PES 2023 APK

    eFootball PES 2023 APK, serinin en güncel oyunu PES 2023 yenilenmiş arayüzü ile keyifli bir futbol deneyimi sunuyor.
  • UEFA CL PES FLiCK

    UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şut atma oyunudur