Pet Shop Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.

Pet Shop Story, sevdiğiniz tüm evcil hayvanları bulabileceğiniz bir Android pet shop oyunu. Oyunda pet shop sahibi olarak, pet shopu geliştirme, büyütme ve işletme tamamen sizin kontrolünüz altında.

Farklı hayvanları yetiştirip onları eşleştirerek yeni tür yavrular elde edebildiğiniz oyun, özellikle çocuklar ve hayvan severler için çok ideal. Köpek, kedi, kuş ve diğer evcil hayvanları yetiştireceğiniz oyunda, pet shop'unuzu sürekli geliştirmeniz gerekiyor.

Dükkana gelen müşterilerinizin isteklerini tamamlayarak, para kazanmalı ve bu paralar ile pet shopunuzu büyütmelisiniz. Yüzlerce ev hayvanına bakarak ilgileneceğpiniz Pet Shop Story'de komşuları ziyaret etme ve arkadaş edinme gibi bu tür oyunların ortak özellikleri de yer alıyor.

Sürekli olarak güncellenerek yeni hayvanlar, dükkan eşyaları ve mama çeşitleri eklenen oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek, dilerseniz çocuklarınız ile birlikte keyifli vakit geçirebilir ve onlara hayvan sevgisi aşılayabilirsiniz.

Barış YANIK

Pet Shop Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
25.9 MB DOSYA BOYUTU

Pet Shop Story, kendi shopunuzu işleterek gelen müşterilerin isteklerini yerine getireceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu.

Pet Shop Story, kedi, köpek, kuş vb. evcil hayvanlar bulunan pet shopun işletmesini yaparak zamanla büyütmeye çalışacağınız ve baştan aşağı kendiniz dekore edeceğiniz keyifli bir iOS oyunu. iPhone ve iPad sahiplerine ücretsiz olarak sunulan oyun özellikle hayvan severlere ve çocuklara hitap ediyor.

Kendi pet shopunuzda bakacağınız farklı evcil hayvan türlerini eşleştirerek yeni tür hayvanlar ortaya çıkarabildiğiniz Pet Shop Story'de dükkanın dekorasyonu tamamen size ait. Müşterilerinizin gezinebilmesi ve memnun kalması için en şekilde düzenlemeniz gerekiyor.

Yüzlerce çeşit hayvanın bulunacağı per shop oyununu küçük yaştaki çocuklarınız ile birlikte oynayarak hem eğlenmelerini sağlayabilir, hem de onlara hayvan sevgisi aşılayabilirsiniz. Belirli aralıklar ile güncellenen oyuna düzenli olarak yeni hayvan türleri ekleniyor ve dükkana koyabileceğiniz dekorasyon farklılıkları getiriliyor.

Tamemen ücretsiz olarak sunulan oyunun içerisindeki mağazadan kristal alarak bazı işlemleri hızlandırabiliyorsunuz. Fakat oynamak için herhangi başka bir ücret ödemenize gerek yok. Dükkana gelen müşterilerin isteklerini yerine getirerek para kazanıp, pet shopunuzu çok daha fazla büyütmeye çalışacağını oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Pet Story

    Happy Pet Story ile sevimli küçük hayvanlarınızı besleyin, giydirin, onlarla mini oyunlar oynayın!
  • Littlest Pet Shop

    Littlest Pet Shop, küçük yardımcılarla birlikte evcil hayvan besleme ve biriktirme oyunu.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur
  • XOE - A Virtual Digital Pet.

    Sanal bebek yerine robot yetiştirmek isteyen bilim kurgu severler için XOE - A Virtual Digital Pet. daha ilginç bir oyun tarzıyla dikkat çekiyor.
  • My Burger Shop 2

    My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • My Coffee Shop

    My Coffee Shop'ta mütevazi bir kahve dükkanını işleterek, gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.