Phantasy Star II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Phantasy Star II mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Phantasy Star II eğer mobil cihazlarınız üzerinde retro oyun oynama keyfi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Phantasy Star II, aslında 1989 yılında SEGA Genesis oyun konsolu için geliştirilmişti. SEGA, geçtiğimiz günlerde Genesis ve Mega Drive oyun konsolları için yayınladığı klasik oyunları mobil cihazlar için arka arkaya yayınlayacağını duyurdu. SEGA Forever adlı bu projenin ilk oyunlarından bir tanesi de Phantasy Star II oldu.

Phantasy Star II oyunculara 30 saatlik bir senaryo sunuyor. Sıra tabanlı savaş sistemine yer veren oyunda mutantlara, robotlara ve çeşitli yaratıklara karşı mücadele etmekteyiz. Kullanabileceğimiz silahlar arasında da lazer kılıçları, elektrodalga silahları ve alev asaları gibi silahlar bulunuyor. Oyuncular kendine has yeteneklere sahip 8 kahraman arasından tercih yapabiliyor.

Phantasy Star II, internet bağlantısı olmadan oynanabiliyor. Bluetooth kontrol cihazları da desteklenmekte.

Can Erdil Şentürk

Phantasy Star II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Phantasy Star II mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Phantasy Star II eğer eskiden oynadığınız klasik retro oyunları özlüyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Phantasy Star II, 1989 yılında SEGA tarafından o dönemin efsane reto oyun konsolu Genesis için yayınlanmıştı. İlk çıkan 16 bit oyunlardan olan Phantasy Star II uzun yılların ardından mobil cihazlara geliyor.

Sıra tabanlı savaş sistemine sahip olan Phantasy Star II'de oyuncular 8 kahramandan dilediklerini seçerek 30 saatlik bir maceraya başlıyorlar. Bu maceramızda mutantlara, robotlara ve çeşitli yaratıklara karşı teknolojik silahlar kullanarak savaşıyoruz. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz.

Phantasy Star II bluetooth kontrol cihazlarını destekliyor. Oyuncular oyundaki ilerlemelerini kaydedip sonradan oyuna devam edebiliyor, çeşitli iOS 10 çıkartma paketlerini kazanabiliyorlar.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: Galaxy of Heroes

    Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunudur
  • Honkai Star Rail APK

    Anime çizimleriyle oyunculara fantastik tecrübeler vadeden Honkai: Star Rail APK ile galaksinin derinliklerine doğru macera dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
  • Baldur's Gate II

    Baldur's Gate II derin bir hikayeye sahip olan bir rol yapma oyunu klasiğidir
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Legend of Star: Human Awaken

    Legend of Star: Human Awaken, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı rpg oyunu.
  • Star Trek Timelines

    Star Trek Timelines mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Supermodel Star

    Supermodel Star, süper mankenin yerine geçtiğiniz detaylı bir Android oyunu.
  • Mother of Myth Season II

    Mother of Myth Season II güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur