Phantom Halls

x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Phantom Halls bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir survival horror oyunudur

Phantom Halls eğer Resident Evil oyunlarını seviyorsanız ve benzer bir oyun tecrübesi yaşamak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek survival horror türünde bir perili köşk oyunu.

Bilindiği üzere ünlü korku oyunu serisi Resident Evil'da terk edilmiş gibi görünen büyük malikanelere giriyor ve bu malikanelerde yaşayann ölülerle karşılaşarak hayatta kalmaya çalışıyorduk. Fakat sınırlı olan kaynaklar ve cephane nedeniyle attığımız her adımı hesaplamamız da gerekiyordu. Phantom Halls'da da bu yapı söz konusu; fakat değişen şey oyunun oynanış yapısı. Phantom Halls'da 2 boyutlu bir oyun yapısı bizi bekliyor. Oyunda ekranda yatay olarak ilerliyor ve düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Phantom Halls'da yolları ıssız bir malikaneye düşen arkadaşların hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımız birbirlerini kaybettikten sonra onlara tekrar birbirlerini bulabilmeleri için yardımcı oluyoruz. Karanlıkta yolumuzu bulabilmek için el fenerimizi kullanmaktayız.

Phantom Halls'da oyuncular aynı andan birden fazla kahramanı kontrol edebiliyorlar. Kahramanların sahip oldukları yetenekler ise oyunun belli noktalarını aşabilmeniz için gerekli oluyor. Bu nedenle Phantom Halls'ın gerçek zamanlı bir Worms oyunu gibi oynandığını söyleyebiliriz.

Phantom Halls'ın sistem gereksinimleri oldukça makul seviyede:

- Service Pack 2 yüklü Windows XP işletim sistemi

- 2 GB RAM

- Shader Model 3.0 ve 512 MB video belleğe sahip harici ekran kartı

- DirectX 9.0c

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Phantom Hellcat

    Phantom Hellcat Steam üzerinde bilgisayar platformu için sergilenmeye başlandı.
  • Phantom Dust

    Phantom Dust bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Phantom Fury

    Phantom Fury, hızlı tempolu ve çevreyle etkileşimi yüksek olan eski usul bir FPS oyunudur.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain yüksek kaliteli bir aksiyon oyunudur
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • Persona 5 Tactica

    Persona 5 Tactica ile Phantom Thieves'e katılın! Taktiksel savaşın ön planda olduğu Persona 5 Tactica ile Persona ile savaşa hazırlanın.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.