Phone Tester

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Phone Tester, Android cihazlarınızın sorunsuz olarak çalıştığından emin olmanız için geliştirilen ücretsiz bir donanım test uygulaması.

Phone Tester, adından anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletleriniz için donanım testi yaparak herhangi bir sorun olup olmadığı tespit edebilen uygulama tüm donanım parçalarını ve sensörleri detaylıca analiz yaptıktan sonra size sonuçları sunuyor.

Sensörler, WiFi, sinyaller, ağlar, SIM verileri, batarya, kamera ve sistem bilgileri olmak üzere cihazınızındaki her şeyi tarayarak varolan sorunları ortaya çıkaran uygulama sayesinde şüphelendiğiniz sorunları tespit etmek çok kolay.

Donanım bilgisi alabilmek adına kullanabileceğiniz yararlı uygulamalardan bir tanesi olan Phone Tester'ı ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Display Tester

    Display Tester ile Android cihazınızın ekranını renk ve ölü piksel arızalarına karşı test edebilirsiniz
  • Water Resistance Tester

    Water Resistance Tester, Android telefonlarınızın suya dayanıklılık gücünü test etmeniz için kullanabileceğiniz bir tür uygulamadır.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Switch to Windows Phone

    Switch to Windows Phone ile Android cihazınızdaki kişilerinizi, kısa mesajlarınızı, medyalarınızı Windows Phone cihazınıza aktarabiliyorsunuz.
  • Find My Android Phone!

    Find My Android Phone! mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telefon bulma uygulamasıdır
  • Find My Phone

    Find My Phone, kaybolan Android telefonlarınızı bulmanıza yardım edecek bir android uygulamasıdır.
  • Phone Doctor Plus

    Phone Doctor Plus uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın tam olarak fonksiyonel durumda olduğundan emin olabiliyorsunuz.