Photo Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,202 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletleriniz ile en kolay yoldan fotoğraf kolajları hazırlamak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletler kullananların fotoğraf kolajları ve efektleri yapmayı ne kadar sevdiklerine hiç şüphe yok. Bu nedenle hazırlanmış olan Android uygulamalarından bir tanesi de Photo Collage uygulaması ve çektiğiniz fotoğrafların en güzel şekilde bir araya getirilmesini uygulamayı kullanarak sağlayabiliyorsunuz. Fotoğraf kolajları yapmak için en kolay seçeneklerden birisi olan Photo Collage uygulaması, gereksiz tonlarca özellik barındırmaması sayesinde amaca yönelik bir uygulama haline geliyor.

İçerisinde hazır olarak gelen şablonlar yer alıyor ve böylece fotoğrafları teker teker yerleştirmek zorunda kalmıyorsunuz. Aynı zamanda cihazınızı sallayarak rastgele şablonların uygulanmasını sağlayabiliyorsunuz. Resimlerin etrafına çerçeve koyma opsiyonu da barındıran uygulama böylece en güzel görünen kolajlara erişmenizi sağlıyor. 

Dilerseniz daha sonra Facebook, Twitter, Tumblr ve Flickr sosyal medya hesaplarınızı da kullanarak kolajlarınızı arkadaşlarınızla ve tüm dünya ile paylaşabiliyorsunuz. Sık sık hızlı bir şekilde kolaj yaparak yayınlamak isteyenlerin seveceklerine inandığım ücretsiz uygulamalar arasında yer alan Photo Collage’ı denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Photo Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraflarınızdan kolayca kolajlar elde etmek isterseniz bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda fotoğraf kolajları oluşturabilmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi de Photo Collage uygulaması ve özellikle kolay kullanılır yapısı ve hazır şablonları sayesinde özellikle işlemlerini hızlıca tamamlamak isteyen kullanıcılara yönelik olarak hazırlanmış. Uygulamanın arayüzü sade ve direkt olarak kolajlara yönelik olduğu için öğrenmek konusunda pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Uygulamada bulunan onlarca farklı şablonu kullanarak kolaj yapmak istediğiniz fotoğrafları kolayca farklı sıralamalar ile yerleştirebilir ve en güzel sonuçları elde edebilirsiniz. Ayrıca şablonları teker teker denemek istemiyorsanız cihazınızı sallayabilir ve hazır şablonlardan bir tanesinin otomatik olarak gelmesini de sağlayabilirsiniz. Dilerseniz resimlerin çevresine ekleyebildiğiniz çerçeveler ve arkaplan şablonlarını da kullanabilir ve böylece daha renkli fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Eğer elde ettiğiniz sonuçları sosyal ağlardan arkadaşlarınızla da paylaşmak isterseniz içerisindeki Facebook, Twitter, Tumblr ve Flickr paylaşma seçeneklerini kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Mirror Photo Collage Maker

    Mirror Photo Collage Maker, ister fotoğraflarınızın kopyasını birleştirip ikili fotoğraflar isterseniz de kolajlar oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Love Collage Photo Frames

    Love Collage Photo Frames, aşıklara özel olarak hazırlanan bir Android kolaj oluşturma uygulaması.
  • POTO - Photo Collage Maker

    POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz
  • Mirror Photo: Editor&Collage

    Mirror Photo: Editor&Collage uygulamasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilir ve onlara farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.
  • Photo Collage Maker

    Photo Collage Maker, Android cihazlarınızda bulunan fotoğraflarınızı kolajlayarak üzerlerine yazı efektleri, çerçeveler, yapıştırıcılar ve daha bir çok şey ekleyebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Instaframe Photo Collage Maker

    Insframe ile kolay ve hızlı bir şekilde harika fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.