Photo Editor Collage Maker Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
497 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.

Photo Editor Collage Maker Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak birbirinden güzel kolajlar oluşturup sosyal medyada yer yerinden oynasın istiyorsanız kullanmanız gereken bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.

Hem güçlü düzenleme araçları sunan hem de kolaj hazırlamanıza imkan veren uygulama sayesinde hiç bir ücret ödemeden tüm fotoğraf düzenleme ve güzelleştirme işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

Çok rahat şekilde kullanabileceğiniz uygulama aynı zamanda yüzlerce sticker ve arkaplanı da kullanıcılarına sunuyor. Fotoğraflara yazı eklemeye kadar bir çok aradığınız özelliğe sahip olan Phoeto Editor Collage Maker Pro'yu hemen indirerek bir an önce deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mirror Photo Collage Maker

    Mirror Photo Collage Maker, ister fotoğraflarınızın kopyasını birleştirip ikili fotoğraflar isterseniz de kolajlar oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • POTO - Photo Collage Maker

    POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz
  • Photo Collage Maker

    Photo Collage Maker, Android cihazlarınızda bulunan fotoğraflarınızı kolajlayarak üzerlerine yazı efektleri, çerçeveler, yapıştırıcılar ve daha bir çok şey ekleyebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Mirror Photo: Editor&Collage

    Mirror Photo: Editor&Collage uygulamasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilir ve onlara farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.
  • Instaframe Photo Collage Maker

    Insframe ile kolay ve hızlı bir şekilde harika fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz.
  • Photo Editor Pro

    Photo Editor Pro uygulamasını kullanarak kolayca Android cihazınızdaki fotoğrafları düzenleyebilir ve efektler uygulayabilirsiniz.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Photo Editor - Filters Pro

    Yüzlerce efekt ve ayarlamalara sahip olan Photo Editor - Filters Pro'yu indirerek, fotoğraflarınıza daha iyi bir görünüm verebilirsiniz.