Photo Editor Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,948 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Photo Editor Pro uygulamasını kullanarak kolayca Android cihazınızdaki fotoğrafları düzenleyebilir ve efektler uygulayabilirsiniz.

Photo Editor Pro uygulaması, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz fotoğraf editörü uygulamalarından bir tanesi ve sahip olduğu onlarca farklı özelliği kolay kullanılır bir yapıda sunduğu için pek çok kullanıcının beğeneceğine inanıyorum.

Pek çok fotoğraf düzenleme uygulamasının ayrı ayrı barındırdığı tüm işlevlere tek bir noktadan ulaşabilmenizi sağlayan uygulama, böylece farklı işlemleri tek bir noktadan çözmenizi sağlayabiliyor.

Temel özelliklerine kısaca değinmek gerekirse;

  • Otomatik düzenleme opsiyonları
  • Çeşitli filtreler ve efektler
  • Parlaklık, kontrast ve doygunluk ayarlamaları
  • Kırpma, kesme ve yeniden boyutlandırma
  • Yazı ve sticker ekleyebilme
  • Keskinleştirme ve bulanıklaştırma

Her ne kadar fotoğraf çekim özelliğine sahip olmasa da varolan fotoğraflarınızın galerinizden alınmasını sağlıyor ve daha sonra direkt olarak yine galerinize kayıt yapabiliyor. Eğer yeni ve kolay kullanımlı bir fotoğraf düzenleyici arıyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Photo Editor Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
548 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Photo Editor Pro, fotoğraflarınıza efekt vermek ve çerçevelerle süslemek için kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir uygulamadır.

Photo Editor Pro, Windows Phone’lu akıllı telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları tek dokunuşla etkili kılabileceğiniz araçlar içeren bir mobil uygulamadır. Tamamen ücretsiz olması yönünden denemenizi önerdiğim uygulama 20’den fazla bokeh efekti, kaliteli fotoğraf çerçeveleri, çok sayıda yüksek çözünürlüklü çerçeve ve şekil sunuyor.

Photo Editor Pro, Windows Phone platformu için özel olarak hazırlanmış adının aksine işlevlere sahip bir uygulama. Adının aksine diyorum çünkü uygulama ile fotoğraflarınızı düzenlemiyor ve şekillendiriyorsunuz. Yani benzer fotoğraf düzenleme uygulamalarında gördüğümüz, renk ayarı ile oynama, diş beyazlatma, kırmızı göz düzeltme, sivicileri yok etme gibi araçların hiçbiri bu uygulamada mevcut değil. Bunlar yerine fotoğraflarınıza şekil, kenarlık, bokeh efekti uygulayabiliyorsunuz. Uygulama aracılığıyla hazırladığınız fotoğrafları telefonunuza kaydedebiliyor veya hemen sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Photo Editor Pro, fotoğraflarınızı daha ilgi çekici yapan çok sayıda efekt sunan, kullanımı basit ve etkili bir fotoğraf efekt uygulaması. Hiçbir uygulama içi satın alım sunmaması, rahatsız edici reklamlar içermemesi, ayrıntılı menüler içeren arayüze sahip olmaması uygulamanın öne çıkan özelliklerinden. Fotoğraflarınızı şekillendirmek için kullanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Photo Editor Pro’yu bir kere kullanmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Editor - Filters Pro

    Yüzlerce efekt ve ayarlamalara sahip olan Photo Editor - Filters Pro'yu indirerek, fotoğraflarınıza daha iyi bir görünüm verebilirsiniz.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • My Photo Editor

    My Photo Editor, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Thug Life Photo Editor

    Thug Life Photo Editor mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Rage Comics Photo Editor

    Rage Comics Photo Editor, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Beard Photo Editor

    Beard Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır.