Photo Effects Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
923 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı cihazınızla çektiğiniz fotoğraflara en güzel efektler ile filtreleri uygulamak için bu ücretsiz uygulamayı da kullanabilirsiniz.

Photo Effects Pro uygulaması Android akıllı cihazınızda fotoğraf ve resimlerinize en güzel efektleri verebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf efektlendirme uygulaması. Uygulamayı kullanırken istediğiniz efekt ve filtrelerin sonuçlarını anında görebiliyorsunuz ve böylece aklınızdaki fikirleri daha hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştürme şansı elde ediyorsnuz.

Dilerseniz galeriden seçerek dilerseniz de kamera ile yeni bir fotoğraf çekerek uygulamada bulunan 50'den fazla farklı efektten bir tanesini kullanabilirsiniz. Bu efektler arasında karakalem çalışmalarından tutun da gölgeli resimlere ve suluboya efektlerine kadar pek çok seçenek yer alıyor. Daha sonra resimlerinizi galerinize kaydedebiliyor ve saklayabiliyorsunuz.

Çalışmalarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz tek yapmanız gereken uygulamanın paylaşma seçenekleri arasında bulunan sosyal ağlardan bir veya bir kaç tanesini kullanarak internete yaymak. Efektlerin yanında kırpma özellikleri ile kontrast, renk ayarlamalarını yapabilmek de Photo Effects Pro ile mümkün hale gelmiş.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • 100+ Photo Effects

    100+ Photo Effects fotoğraflarınıza çeşitli efektler eklemek için kullanabileceğiniz sade ve kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Effects

    Photo Effects, Android cihazlarınız üzerindeki fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleme imkanı veren etkileyici ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Photo Editor, Effects and Frames

    Android cihazınıza yeni bir kamera ve fotoğraf efektlendirme uygulaması arıyorsanız bu uygulamayı denemeyi unutmayın.
  • Photo Booth Effects

    Android cihazınızdaki resimlere kolayca efekt vermek ve düzenlemek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Editor Pro

    Photo Editor Pro uygulamasını kullanarak kolayca Android cihazınızdaki fotoğrafları düzenleyebilir ve efektler uygulayabilirsiniz.
  • Photo Editor - Filters Pro

    Yüzlerce efekt ve ayarlamalara sahip olan Photo Editor - Filters Pro'yu indirerek, fotoğraflarınıza daha iyi bir görünüm verebilirsiniz.