Photo Effects

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Photo Effects, Android cihazlarınız üzerindeki fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleme imkanı veren etkileyici ve ücretsiz bir uygulamadır.

Photo Effects, fotoğraflarınız için özel ve süper efektler oluşturabileceğiniz mükemmel bir Android uygulamasıdır. Efektlendirerek oluşturduğunuz yeni fotoğrafları Twitter, Facebook veya e-posta aracaılığı ile arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile anında paylaşabilirsiniz.

Negatif, Gri, Neon, Ayna, Işıklandırma, Su Altı, Güneş, Televizyon, Kar, Prenses vb. gibi birçok eğlenceli ve birbirinden güzel efektleri fotoğraflarınıza ekleyerek mükemmel resimler yaratabilirsiniz. 36 Farklı efekt arasından fotoğrafınıza en uygun ve en beğendiğinizi seçip ekleyerek hemen arkadaşlarınızla paylaşabilceğiniz uygulamanın ücretsiz olması gerçekten süper.

Akıllı telefonlar ile en çok kullanılan fotoğraf editörü ve efeklendirme uygulamaları arasında, ilk sıralarda yer alan Photo Effects, pek çok kişinin favori uygulaması durumunda.

Fotoğraf çekip, çektiği resimleri düzenlemeyi ve çeşitli efektler eklemeyi seven kullanıcılar için ideal olan uygulamayı ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • 100+ Photo Effects

    100+ Photo Effects fotoğraflarınıza çeşitli efektler eklemek için kullanabileceğiniz sade ve kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor, Effects and Frames

    Android cihazınıza yeni bir kamera ve fotoğraf efektlendirme uygulaması arıyorsanız bu uygulamayı denemeyi unutmayın.
  • Photo Booth Effects

    Android cihazınızdaki resimlere kolayca efekt vermek ve düzenlemek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Photo Effects Pro

    Android akıllı cihazınızla çektiğiniz fotoğraflara en güzel efektler ile filtreleri uygulamak için bu ücretsiz uygulamayı da kullanabilirsiniz.
  • Color Effects

    Color Effects uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraflarınızı renk filtreleriyle güzelleştirebilirsiniz.
  • Color Touch Effects

    Color Touch Effects , telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların renklerinde basit işlemlerle değişiklik yapmanızı sağlar.
  • Insta Effects

    Insta Effects, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunan resimlere hızlı ve kolayca birbirinden güzel efektler eklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.