Photoplus SE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18,811 TOPLAM İNDİRME
70.79 MB DOSYA BOYUTU

Photoplus SE, gerekli tüm resim düzenleme araçlarını içerisinde barındıran ücretsiz bir yazılımdır.

Photoplus kullanıcılara tüm temel grafik fonksiyonlarını ve çok daha fazlasını sunan tam özellikli ücretsiz bir grafik editörüdür.

Mevcut fırçalar ve çeşitli şekiller yardımıyla sıfırdan resimler ve animasyonlar oluşturabileceğiniz gibi isterseniz de elinizde olan resim dosyalarını düzenlemenize olanak tanıyan Photoplus'ın ayrıca katman ve maske desteği bulunmaktadır.

Çalışmalarınızı tamamladığınız zaman programın önizleme sistemi sayesinde farklı kaliteler ve formatlar altında resimlerinizin nasıl görüneceğini test ederek, istediğiniz formatta resimlerinizi kaydedebilirsiniz.

Ayrıca program HTML görüntü haritaları oluşturabilir ve aynı zamanda görsel dilimleme aracı sayesinde resimlerinizi birden çok bölüme ayırabilir. Farklı filtre ve eklenti desteğine sahip olan program için hazırlanan bu içerikleri ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Genel olarak PhotoPlus SE ihtiyacınız olan neredeyse tüm resim düzenleme araçlarına sahip ücretsiz ve denemeniz gereken bir yazılım olarak göze çarpıyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.