Photosynth

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44,539 TOPLAM İNDİRME
10.96 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğrafları analiz ederek benzerleri ayıran ve doğru açılarla yerleştiren Photosynth, kullanıcılara fotoğrafların çekildiği ortamda geziyormuşcasına bir his veriyor. Böylece sıradan fotoğraflarla 360 derecelik, 3 boyutlu sonuçlar elde

Photosynthbir yerin veya bir cismin fotoğraflarıyla 3 boyutlu görüntüler elde etmenizi sağlayan bir program. Genellikle bilmediğiniz yerleri keşfetmenizi sağlayan program sayesinde görmediğiniz bir camiyi içine girmişcesine gezebiliyorsunuz.

Çekilen fotoğraflar sizi mekanın dışından içine kadar yönlendirerek geziyormuşsunuz hissi yaratabiliyor. Sıradan dijital fotoğraflarla 3 boyutlu ve 360 derecelik manzaralar yakalamanız Photosynth ile mümkün. Program adeta bir medyum gibi çalışarak bir çok fotoğrafı tarıyarak benzerleri ayırabiliyor. Fotoğrafların nerede çekildiğini analiz eden program yeni bir çevre yaratarak fotoğrafları bu çevreye göre düzenleyebiliyor. Böylece sanki manzaraların çevresinde geziyormuşcasına bir hisse kapılabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

Photosynth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
508 TOPLAM İNDİRME

Fotoğrafları analiz ederek benzerleri ayıran, kullanıcılara fotoğrafların çekildiği ortamda geziyormuşcasına 360 derecelik, 3 boyutlu mekanlar oluşturmasını sağlayan bir uygulamadır.

Photosynth 6 milyondan fazla kullanıcı ile şimdiden büyük bir resim ve panaromik fotoğraf oluşturma servisi. Bu kadar büyük bir topluluğa ulaşmasının nedenleri arasında arkasında Microsoft'un ve Live servisinin olmasının payı çok büyük. Çektiğiniz birbirine benzer fotoğrafları birleştirerek çektiğiniz mekanı 3 boyutlu olarak gezebilmenizi sağlamakta. Bu özelliği ile başlı başına ilginç ve detaylı bir servis olduğunu kanıtlamakta. Aynı zamanda çektiğiniz manzara ve mekan fotoğraflarını Bing üzerinde duvar kağıdı olarak ta görebilmenizde mümkün.

Kullandığı resim işleme sistemi sayesinde resimlerin ve birleşim noktalarını tanıyabilmekte ve size ihtiyaç duymadan birbiri ardına çekilmiş fotoğrafları birleştirerek mekanın 360 derecelik görüntüsünü hızlı bir şekilde oluşturabilmekte.

Genel Özellikleri:

  • Panaromik görüntüleri fotoğrafı çekerken önizleyebilme.
  • Fotoğrafları istediğiniz açıdan ve görünümden çekebilme ve birleştirebilme.
  • İşlemin bitiminde mekanın tamamını önizleyebilme.
  • Sosyal ağlarda paylaşabilme.
  • Bing Maps servisine entegre ederek diğer kullanıcılarında ilgili mekanı gezebilmelerini sağlayabilme.
  • Tüm iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları ile uyumlu çalışabilme.
Tuna Aras

Photosynth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Photosynth ile panoramik görüntüler elde edebilirsiniz.

Photosynth, Windows Phone’lu cihazınızda panoramik fotoğraflar elde etmenize yarayan ücretiz bir panoroma uygulamasıdır. Favori mekanlarınızın, etkinliklerin, kişilerin etkileşimli panoramalarını paylaşmanıza imkan tanıyan uygulama ile Widows Phone cihazınızda 360 derece yatay ve dikey çekimler yapabilir, etkileyici panoramik fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Alanında en iyisi olan Photosynth, oluşturduğunuz panoramik görüntüleri ücretsiz Photosynth.net servisini kullanarak Facebook ve Twitter’da paylaşmanıza imkan tanır. Ayrıca panoramaları Bing aracılığıyla yayınlayabilir, panoramalarınızın Bing Haritalar ve Bing arama sonuçlarında görünmesini sağlayabilirsiniz. Öne çıkan listelere göz atarak kendinizin ve arkadaşlarınızın oluşturduğu en iyi panoramalara ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • Pixlr

    Pixlr zengni filtre ve efekt seçenekleri sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Adobe Stock

    Adobe Stock, tasarımcılara milyonlarca ücretsiz telifsiz fotoğraf, görsel, vektör, video sunuyor.
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • PixAnimator

    Çektiğiniz fotoğrafları süsleyerek kendi zevkinize göre hazırlayacağınız video kreasyonlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Free Slideshow Maker

    Video slaytlarınızı kolayca hazırlamak istiyorsanız bu ücretsiz programı deneyebilirsiniz.
  • Video to GIF

    Video to GIF, en sevdiğiniz videoları GIF formatına dönüştürmeye yarayan kulanışlı ve ücretsiz bir dönüştürme programıdır.
  • MyPaint

    Dijital ressamlar için sayısız fırça seçeneğiyle ücretsiz, hızlı ve kapsamlı bir alternatif olan MyPaint, grafik tablet desteği ve açık kaynak kod avantajı sayesinde sürekli geliştirilmesiyle de göz dolduruyor.