Pic Combo

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.

Pic Combo, görselleri analiz edip gizli kelimeyi bulmaya dayanan oyunlar arasında ve mobilin yanı sıra Windows 8.1 platformunda da oldukça popüler bir bulmaca oyunu. Daha önce 4 Resim 1 Kelime veyahut 4 Resim 1 Şarkı oyunlarını oynadıysanız bunu da seveceksiniz.

Bir yandan eğlenirken diğer yandan İngilizce kelime bilginizi test edebileceğiniz bir oyun olan Pic Combo, ücretsiz olarak indirilebiliyor ve de oldukça ufak boyutlu olmasıyla cihazda fazla yer tutmuyor. En güzeli de saran, bağımlılık yapan bir oynanış sunuyor.

İki resme bakıp birleştirip tek bir kelime ortaya çıkarmanız gereken oyunun ilk bölümleri oldukça basit. Tabiri yerinde ise ilkokul çocuklarının bile rahatlıkla çözebileceği bulmacalar çıkarılıyor. Oyunun ortalarına geldiğimizde zorluk düzeyi kendini hafiften hissettiriyor, yüzüncü bölümden sonrasında ise iki resim arasındaki bağlantıyı kurmak oldukça güçleşiyor. Tabii ki çözmekte zorlandığınız bulmacalarda sesli ve yazılı ipuçlarından yardım alabiliyorsunuz. Lakin bunlar oldukça pahalı ve çabuk harcanmak için konulmadığını ne yazık ki hepsini harcadıktan sonra anlıyorsunuz.

Basit ancak bağımlılık yaratan oyunun Windows 8 sürümü de aynı şekilde oynanıyor. Gizli kelimeye ulaşacağımız iki görselin altında harfler yer alıyor ve harflere tek tek tıklayarak kelimeyi yazıyoruz. İpuçları da elimizin altına konulmuş ancak hemen kullanmamakta fayda olduğunu tekrar hatırlatayım.

Pic Combo Özellikleri:

  • Yüzlerce resim
  • Eğlenceli bulmacalar
  • Yanıtılcı bulmacalar
  • Basit oynanış
  • Sesli ve yazılı ipuçları
Erkan Calp

Pic Combo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME

Pic Combo, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir kelime oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir kelime oyununa ne dersiniz? Özellikle Icomania'yı oynadıysanız ve beğendiyseniz, oyunun devamı niteliğinde olan Pic Combo'yu da elinizden düşürmeden oynayacağınıza eminim.

Bu kez işimiz çok daha zor çünkü ekranda bize ne anlattığını bulmamız gereken iki farklı resim ve bu resimlerin anlamını bulduktan sonra ortaya çıkarmaya çalıştığımız tek bir kelime bizleri bekliyor.

Kelime oyunlarında iyi olduğunuzu düşünüyor ve İngilizce bilginize güveniyorsanız Pic Combo'yu mutlaka denemenizi öneririm. Sizi hem düşünmeye hem de öğrenmeye teşvik edecek olan bu başarılı oyunu arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz.

Yine Icomania'da olduğu gibi resimlerin bize ne anlattığını bulup, ana kelimeyi kafamızda canlandırdıktan sonra aşağıda yer alan harfler yardımıyla bulduğumuz kelimeyi yazıyor ve cevabımız doğruysa sonraki bölümlere geçmeye hak kazanıyoruz.

Başlarda kolay kelimeler geliyor olsa da ilerleyen bölümlerde oldukça zorlanacağınız bir oyun olan Pic Combo'da bakalım kaçıncı bölüme kadar gelmeyi başaracaksınız?

Can Çevrim

Pic Combo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Pic Combo, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir kelime oyunudur.

Mobil cihazlar üzerinde en çok oynanan kelime oyunları arasında yer alan Icomania'yı bitirdiyseniz ve sizi daha çok zorlayacak bir kelime oyunu arıyorsanız Pic Combo'yu mutlaka denemelisiniz.

Kelime oyunlarında usta olduğunuzu ve İngilizce bilginizin çok ileri seviyede olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman sizi zorlayacak bir kelime oyunu olan Pic Combo'yu denemenin zamanı gelmiş demektir.

Ekranda bu kez sizleri bir yerine iki farklı resmin beklediğini ve bulmanız gereken tüm kelimelerin ekran üzerinde görüntülenen iki resmin size anlatmak istediği kelimelerin birleşiminden oluştuğunu düşünsenize. Söylemesi bile bu kadar karışıkken doğru kelimeleri bulmak nasıl kolay olabilir ki?

Daha önce de söylediğim gibi sizi zorlayacak ama bir o kadar da kendine bağlayacak bir oyuna ihtiyacınız varsa Pic Combo'yu mutlaka telefonunuz üzerine kurmalı ve hemen oynamaya başlamalısınız.

Resimlerde yer alan kelimelerin size neyi anlattığını bulduktan sonra, aşağıda yer alan harfler yardımıyla iki kelimenin birleşiminin size neyi anlattığını bularak doğru kelimeyi yazmalı ve sonraki bölümlere geçmelisiniz.

Arkadaşlarınızla kendi aranızda yarışabileceğiniz bu keyifli oyunu mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Pic Combo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Pic Combo, iki resmi analiz edip gizli kelimeyi bulmaya çalıştığınız oldukça popüler bir Windows Phone oyunu.

Pic Combo, 4 Resim 1 Kelime, 4 Resim 1 Şarkı oyunlarına oldukça benzeyen ancak çok daha zor bir oynanış sunan kelime oyunu. Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirebildiğimiz, kısa boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabildiğimiz oyunda bu sefer karşımızda iki resim var ve tahmin edeceğimiz kelime birleşik kelime olduğundan oldukça uzun.

Resimleri inceleyip kelimeyi ortaya çıkarmaya dayanan bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Pic Combo oyununu kesinlikle es geçmemelisiniz. 170’den fazla bölümün yani bulmacanın yer aldığı oyunda iki kelimeden oluşan birleşik kelimeleri bulmaya çalışıyoruz. Örneğin; Bir resim kedi, diğer resim balıktan oluşuyor. Doğru kelimemiz kedibalığı. Veya bir resim ay, diğer resim çiçek. Doğru kelime ayçiçeği. Oldukça basit geldi değil mi? İlk bölümler için haklısınız ancak oyunun ortalarından sonrasında ne kadar zorlaştığını göreceksiniz. Tahmin edilmesi çok güç kelimeler, alaka kurulamayan görseller sizi adeta çıldırtacak. Bu noktada joker hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak kolaylıkla ilerlemenizi sağlayan ipuçları sınırlı sayıda ve bir noktadan sonra para ödemeniz gerekiyor.

Bir yandan eğlendirirken bir yandan da İngilizce kelime bilginizi test eden oyun oynanış olarak diğerlerinden farklılık göstermiyor. Önümüzde iki resim var ve bağlantıyı kurduktan sonra tek tek harflere dokunarak kelimeyi yazıyoruz. Tüm yanlış harfleri kaldıran, doğru harflerden birini rastgele çıkartan yararlı ipuçlarını da harflerin hemen altından ulaşabiliyoruz. Bunları kullanabilmek için gerekli olan altını ise üst kısımdan takip ediyoruz.

Pic Combo, resimlerden kelime bulmaya dayanan oyunlar arasında ve de Windows Phone platformunda oldukça popüler. Bu popülerliğini de sonuna kadar hak ediyor. İngilizce kelime oyunlarını seviyorsanız göz atın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, 10 x 10 tabloda gizlenmiş resmi bulmaya çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Alternate Pic View

    Alternate Pic View ile resimlerinizi görüntüleyerek üzerlerinde değişiklikler yapabilirsiniz
  • Pic Collage

    Pic Collage, Windows cihazınızda fotoğraflarınızdan kolaj hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.