Pic Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.

Pic Star, Windows bilgisayar ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz resimli kelime bulmaca oyunlarından biri. Aralarında hayvan, yiyecek, seyahat kategorilerinin de bulunduğu farklı kategorilerde resim bulmaca oyunlarını hiçbir ücret ödemeden oynayabiliyorsunuz.

Windows platformuna özel oyunlara pek rastlamıyoruz ancak arada sırada da olsa platformu düşündüğümüzde kaliteli sayılabilecek yapımlar karşımıza çıkıyor. Pic Star oyunu da bu platform kullanıcıları için geliştirilmiş bir kelime bulma oyunu. Farklı olarak tek başınıza oynuyorsunuz ve resimlere bakarak kelimeyi çıkarmaya çalışıyorsunuz.

5 klasik resmi bulmaca oyunun dahil edildiği Pic Star’da bölümler çok basitten oldukça zora doğru ilerliyor. İlk bölümlerde tek resimli bulmacalar karşınıza çıkarılıyor. İlerleyen bölümlerde birden fazla farklı ve aralarında bağ kurmanız gereken görseller çıkıyor. Sonlara yaklaştığınızda birkaç resmi birleştirerek kelimeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. İngilizce kelime oyunlarından keyif alıyorsanız deneyin derim.

Erkan Calp

Pic Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Pic Star, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz resimli kelime bulmaca oyunlarından biri.

Pic Star, Windows Phone platformunda ücretsiz karşımıza çıkan onlarca resimli kelime bulmaca oyunlarından biri. Resimden kelime tahmin etmeye dayanan oyunda farklı kategorilerde yarışma şansına sahibiz.

5 klasik resmi bulma oyununu bir araya getiren Pic Star’da amacımız resimde gösterilen nesneyi bulup kutucuğa yazmak. Oyunun kulağa oldukça basit geldiğnin farkındayım ve çocuk oyunu basitliğinde olduğunu ilk bölümlerde sanabilirsiniz ancak ilerleyen bölümlerde birden fazla resim karşınıza çıktığında ve bu resimlerin aralarında ilgiyi çözemediğinizde geçemeyeceğiniz bulmacalarla karşılaştığınızda İngilizce kelime bilginizi test eden süper eğlenceli bir oyun olduğunu anlıyorsunuz.

Hayvan, yiyecek, seyahat gibi farklı kategorilerde yarışabildiğimiz oyunda zorlandığımız bulmacalarda harcamak üzere kullanabileceğimiz üç jokerimizi bulunuyor. Bunları gerektiğinde harcamanızı tavsiye ederim. Zira sonrasında para vermek veya reklamları izlemek durumunda kalıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, 10 x 10 tabloda gizlenmiş resmi bulmaya çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.
  • Star Wars Screen Themes 3

    Bu ekran koruyucuya bakmadan duramayacaksınız mükemmel star wars resimleri ile tek kelime ile harika
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Alternate Pic View

    Alternate Pic View ile resimlerinizi görüntüleyerek üzerlerinde değişiklikler yapabilirsiniz