PICS QUIZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.

Basit fakat bağımlılık yapıcı bir oyun olan Pics Quiz, bir resimli bulmaca oyunudur. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyun ile beyninizi zorlayacak ve çeşitli bulmacalarla eğleneceksiniz.

Son dönemlerde popüler olan resimden kelimeyi tahmin etme oyunu olan Pics Quiz, diğerlerinden biraz daha farklı bir tarza sahip. Örneğin dört resimden bir kelime çıkarttığınız oyunların aksine burada tek bir resimden üç kelime çıkarıyorsunuz.

Kayıt gerektirmeyen oyunu indirir indirmez oynamaya başlayabilirsiniz. Herhangi karmaşık kuralları da olmadığı için tek amacı sizi eğlendirmek diyebilirim.

Özellikler:

  • Tekli ve çoklu oyuncu modu.
  • Aynı resimden farklı kelimeler.
  • 700'den falza bölüm.
  • Arkadaşlarınıza ipucu gönderme.

Eğer siz de bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

PICS QUIZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.

Pics Quiz, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime bulmaca oyunudur. Son zamanlarda çıkan ve popüler olan 4 resim 1 kelime tarzı oyunları biliyorsunuzdur eminim. Pics Quiz de benzer bir oyun.

Fakat Pics Quiz benzerlerinin aksine 4 resimden 1 kelime çıkarma üzerine değil, tek resimden farklı 3 kelime bulma üzerine kurulu bir oyun. Karşınızda ilginç bir hikayeye sahip resim oluyor ve ondan 3 farklı kelime tahmin etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda 400'den fazla bölüm bulunuyor. İsterseniz çevrimdışı tek başınıza isterseniz de çevrimiçi arkadaşlarınızla ya da rastgele oyuncularla oyunu oynayabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınıza ipucu gönderebiliyor ve onlardan ipucu alabiliyorsunuz.

Herhangi bir kayıt gerektirmeyen ve karmaşık kurallara sahip olmayan oyunu indirip direk oynamaya başlayabiliyorsunuz. Gayet basit ve bağımlılık yapıcı bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Movie!

    4 Pics 1 Movie, 4 farklı fotoğrafın anlatmaya çalıştığı ortak film adını bulmaya çalışacağını eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • 4 Pics 1 Song

    4 Pics 1 Song, verilen resimleri kullanarak şarkı isimleri tahmin edeceğiniz başarılı bir Android bulmaca oyunu.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • 4 Pics 1 Word: What's The Word

    4 Pics 1 Word: What's The Word, android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Doodle Numbers Quiz

    Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.