PicsArt for Kids

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,928 TOPLAM İNDİRME

Çocuğunuzun Android tablet ve telefonunuzda resimler yaparak onları boyaması için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerin sadece yetişkinlere yönelik uygulamalar barındırdığını düşünüyorsanız işte sizi yanıltacak uygulamalardan birisi de PicsArt for Kids. Uygulama özellikle sahip olduğu yüksek kaliteli görseller ve çocukların öğrenme kabiliyetlerini arttırması ile öne çıkıyor diyebilirim.

Uygulamanın başına geçen çocuklar dilerlerse sıfırdan boş bir kağıt üzerinde çizim yapabiliyorlar ve bunu istedikleri kadar çok parmak adedi ile gerçekleştirebiliyorlar. Zira uygulama 10 parmağa kadar dokunmatik desteklemekte.

Daha sonra yapılan çizimleri yahut uygulama içerisinde hazır gelen çizimleri istedikleri gibi renklendirebilirler. Bir boyama kitabı gibi olan bu bölüm dinozorlardan tutun da balıklara, arabalara, prenseslere kadar pek çok çocuklara hitap eden farklı çizimler barındırıyor.

Bir diğer kısım ise uygulamada bulunan basit şekiller ile çeşitli nesnelerin nasıl çizileceğinin gösterilmesi. Böylece daha ufak basit şekillerin bir araya getirilmesi ile hayvanlardan tutun da arabalara kadar pek çok şeyin çizilebileceği çocuklara öğretilebiliyor.

Hem tabletleri hem de telefonları destekleyen uygulama, telefonlarda boyut sıkıntısı yaşamamanız için zoom yapma özelliğine de sahip. Çocuk sahibi olanların kesinlikle indirmiş olması gereken uygulamalardan birisi PicsArt for Kids.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Sounds for Kids

    Animal Sounds for Kids, çocuklarınızın teleofn ve tablet kullanarka hayvan selserini öğrenmesini sağlayan basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Learning colors for kids

    Learning colors for kids, çocuklarınızın renklerin İngilizcelerini öğrenebileceği basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Clean House for Kids

    Clean House for Kids özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Police car racing for kids

    Police car racing for kids mbil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • Memory for Kids

    Memory for Kids, özellikle çocuklar düşünülerek geliştirilmiş olan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Kids Animal Piano

    Kids Animal Piano ile piyano tuşlarından hayvan sesleri çıkararak eğlenceli müzikler oluşturabilirsiniz.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.